« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

1111 Budapest, Kruspér utca 6. szám alatt található üzletünk április 1-től szombatonként zárva tart.

VitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnával

VitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnávalVitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnával
VitalSpa tárolóláda egy tökéletes kiegészítő mindenki számára. Mertéiből adódóan könnyen tud benne tárolni a fürdőzéshez szükséges kellékeket. A tetején elhelyezett műbőr párna pedig lehetővé teszi a kényelmes pihenést.

95.000 Ft
Várható szállítás: 14 munkanap
Gyártó: VitalSpa
Magasság
43cm
Hossz
145cm
Szélesség
60cm

A VitalSpa tárolóláda egy tökéletes kiegészítője az Ön masszázsmedencéjének. Nem csak praktikus, de igen stílusos hisz a tárolóláda megegyező burkolattal van kivitelezve, mint a medence. A tágas tárolónak köszönhetően el tudja pakolni a fürdőzés kellékeit, így az mindig biztos helyen lesz az Ön számára és így könnyeben tud rendet tartani a medence körül. De ez a tároló több funkciós ugyanis a tetején egy műbőr párna található, amin nagyon kényelemesen tud pihenni vagy napozni az egész család.

  • Praktikus tág belső
  • Gyönyörű faburkolat
  • Barna UV álló műbőr párna
  • Több funkciós

VitalSpa Garancia

A medencéjéhez rendelhető tartozékainak hosszú élettartalmát egy precíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a medencéjéhez az biztos, megbízható és tartós lesz. A VitalSpa medence tartozékokat a legjobban felkészült amerikai és nyugat európai beszállítóktól szerzik be. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A medence tartozékokhoz 1 év gyári garancia tartozik.

vitalspa tartozék garanciavitalspa 1 év garancia

Utoljára nézett termékek