VitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnával

VitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnávalVitalSpa thermowood fa tároló műbőr párnával
VitalSpa tárolóláda egy tökéletes kiegészítő mindenki számára. Mertéiből adódóan könnyen tud benne tárolni a fürdőzéshez szükséges kellékeket. A tetején elhelyezett műbőr párna pedig lehetővé teszi a kényelmes pihenést.

95.000 Ft
Várható szállítás: 14 munkanap
Gyártó: VitalSpa
Magasság
43cm
Hossz
145cm
Szélesség
60cm

A VitalSpa tárolóláda egy tökéletes kiegészítője az Ön masszázsmedencéjének. Nem csak praktikus, de igen stílusos hisz a tárolóláda megegyező burkolattal van kivitelezve, mint a medence. A tágas tárolónak köszönhetően el tudja pakolni a fürdőzés kellékeit, így az mindig biztos helyen lesz az Ön számára és így könnyeben tud rendet tartani a medence körül. De ez a tároló több funkciós ugyanis a tetején egy műbőr párna található, amin nagyon kényelemesen tud pihenni vagy napozni az egész család.

  • Praktikus tág belső
  • Gyönyörű faburkolat
  • Barna UV álló műbőr párna
  • Több funkciós

VitalSpa Garancia

A medencéjéhez rendelhető tartozékainak hosszú élettartalmát egy precíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a medencéjéhez az biztos, megbízható és tartós lesz. A VitalSpa medence tartozékokat a legjobban felkészült amerikai és nyugat európai beszállítóktól szerzik be. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A medence tartozékokhoz 1 év gyári garancia tartozik.

vitalspa tartozék garanciavitalspa 1 év garancia

Utoljára nézett termékek