« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

1111 Budapest, Kruspér utca 6. szám alatt található üzletünk április 1-től szombatonként zárva tart.

VitalSpa UV-C vízfertőtlenítő

VitalSpa UV-C vízfertőtlenítőVitalSpa UV-C vízfertőtlenítő
VitalSpa UV-C vízfertőtlenítő egy innovatív módszere a masszázsmedence vízének tisztántartásához. Ez a készülék csökkenti a vegyi anyag felhasználást és környezetbarát módon tünteti el a vírusokat és baktériumokat a medencéből.

99.800 Ft
Várható szállítás: 14 munkanap
Gyártó: VitalSpa

A VitalSpa egy fantasztikus innovatív megoldást nyújt, hogy tisztán tudja tartani a medencéjét. Az UV-C vízfertőtlenítővel nem kell kilószámra klórt öntenie a vízben, hisz ez a termék hatékony módon a beépített lámpa segítségével semlegesíti a baktériumokat, vírusokat, primitív organizmusokat, illetve megakadályozza azoknak az elszaporodását. De ez a termék nem csak praktikus de környezetbarát is mivel csökkenti a vegyszer használatának mértékét. Ezt a víztisztitó kelléket kiegészítőként ajánljuk, mivel ha ezt a terméket használja, jóval kevesebb vegyi anyagot kell tennie a medence vízébe.

  • Innovatív víztisztítás
  • Beépített tisztitó lámpa
  • Környezetbarát rendszer
  • Egyszerű kezelhetőség

VitalSpa Garancia

A medencéjéhez rendelhető tartozékainak hosszú élettartalmát egy precíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a medencéjéhez az biztos, megbízható és tartós lesz. A VitalSpa medence tartozékokat a legjobban felkészült amerikai és nyugat európai beszállítóktól szerzik be. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A medence tartozékokhoz 1 év gyári garancia tartozik.

vitalspa tartozék garanciavitalspa 1 év garancia

Utoljára nézett termékek