×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink! 

2021.05.24-én hétfőn a pünkösdi munkaszüneti nap miatt üzleteink zárva tartanak.

Kedden várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Kludi E2 egykaros bidé csaptelep automata leeresztővel

Kludi E2 egykaros bidé csaptelep automata leeresztővelKludi E2 egykaros bidé csaptelep automata leeresztővel
A Kludi E2 kádtöltő- és zuhany csaptelepcsaládhoz tartozó termékek gondosan kidolgozott formája minden alkalommal megargadják a tekintetet. Légies vonalai a tisztaságot és a finomságot jelenítik meg.

90.196 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Névleges átmerő
15
Szín
Króm
Kifolyócső magasság
7,2 cm
Szín-1
Króm
Lefolyó garnitúra
G 11/4
Flexibilis bekötőcső
3/8

Kludi E2 - Egyenes vonalak

Elődeink számára az építészet egyet jelentett a precizitással, matematikai pontossággal és az ideális arányokkal. Ezt a harmóniát keresték maguk körül, melyet aztán igyekeztek a enteriőrökben is megjeleníteni. Ha Ön is ezekben az örökérvényű igazságokban látja a szépség eredetét, engedje meg, hogy elbűvöljék a geometriai formák, egyenes vonalak és finom formák jellemezte, hagyományokra épülő design. A KLUDI E2 termékcsalád lágy ívei és lekerekített felületei tökéletes megoldásnak bizonyulnak azok számára, akik követik a tradíciókat, ugyanakkor értékelik a modern designt. Az E2 termékcsaláddal megteremtheti az időtlen designú enteriőrt: rendezett, harmonikus és konvencionális formákat kombinál.

A részletek ereje megtestesíti a modern designt

Egy elegáns és funkcióközpontú enteriőrben minden részlet számít. A fürdőszoba tervezésekor jól átgondolt ergonómia és design nem csak a szemnek, a léleknek is felüdítő eredményhez vezet.

Ahol forma és ergonómia találkozik

Szívesebben frissül fel a zuhany alatt, vagy inkább pihen a kádban? Egy praktikus és kényelmesen használható váltó teszi lehetővé, hogy egy pillanat alatt válthasson a két vízvételi hely között. Egy forró fürdőt is bármikor befejezhet egy energizáló, hideg vizes tusolással - akár egyetlen kézmozdulattal

Eco s-pointer perlátor - egy jó irány

A KLUDI Eco s-pojnter perlátoroknak köszöhetően a mosdó méretétől és formájától függetlenül beállíthatja a vízsugár ideális irányát, megelőzheti a víz kifröccsenését. Lehetővé teszi, hogy tetszés szerint állítsa a vízkifolyás szögét miközben 6 liter / percre csökkenti a vízfogyasztást még magasabb víznyomás mellett is.

  • lehetővé teszi, hogy egyetlen ujjmozdulattal beállítsa a vízsugár kívánt irányát
  • 6 liter / percre mérsékli a vízfogyasztást még magasabb víznyomás mellett is
  • lágy, levegővel dúsított vízsugár
  • vízkőlerakódásnak ellenálló felület

Fürdőszobai csaptelepek szinte minden szinten

A csaptelep kifolyójának magassága többé senkinek sem szabhat korlátokat! Bátran válassza ki álmai mosdóját, majd keresse meg az ahhoz illeszkedő csaptelepet. A KLUDI több termékcsaládjában is kedvére válogathat a különböző magasságú csaptelepek között, hogy mind a design, mint a mindennapi használat során több teret adjunk Önnek!

KLUDI HotStop - Szabályozott vízhőmérséklet

Azokban a háztartásokban, ahol kisgyerekek, vagy idősek is használják a csaptelepeket, a biztonság érdekében érdemes HotStop funkcióval ellátott terméket választani. A vízhálózatban fellépő hőmérséklet-ingadozások ellen védelmet nyújtó retesz véd a forrázástól, mivel precíz vízhőfokbeállítást tesz lehetővé.

 • biztonságot és kényelmet nyújt
 • nem engedi, hogy a víz hőfoka akaratlanul 38°C fölé kerüljön
 • ha mégis 38°C feletti vízhőmérsékletet szeretne, könnyedén feloldhatja a zárat egy reteszgomb megnyomásával

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek