×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink december 12-én szombaton 07:00-13:00-ig nyitva tartanak!

Kludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővel

Kludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővelKludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővel
Kludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővelKludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővel
Kludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővelKludi Maris bidé csaptelep automata leeresztővel
A Kludinál úgy tartják, hogy az esztétikus dolgoknak tartós értéke van. Ez igaz a Maris családra is. A népszerű sorozat darabjai tradícionális formavilágukkal régi kedvencnek számítanak a KLUDI termékek között.

41.007 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Névleges átmerő
10
Szín
Króm
Szín-1
Króm
Flexibilis bekötőcső
3/8

KLUDI MARIS - Sikeres kedvenc hosszútávom

Úgy tartják, hogy a szép dolgoknak tartós értéke van. Ez vonatkozik a KLUDI MARIS-ra is. A népszerű sorozat hagyományos formavilágával régi kedvencnek számít a KLUDI termékek között. Az egykaros mosdó-, fürdő- és zuhanycsaptelepeken kívül falsík alatti kivitelben is választható. A KLUDI MARIS csaptelepek klasszikus, egyszerű formájukkal hódítanak

Örökérvényű design

A KLUDI MARIS egy modern, mégis időtlen termékcsalád, mely megfelel a kényelemmel és megbízhatósággal kapcsolatos elvárásoknak. Az egyszerű vonalak, krómozott felületek és a könnyű kezelhetőség teszi alkalmassá, hogy szinte bármely fürdőszobában megállja a helyét.

Forma és funkció tökéletes találkozása

Az enyhén ívelt vonalú csaptest és az egyszerűség bája adja a termékcsalád szellemiségét. A könnyű kezelhetőség és funkcióközpontú tervezés alkotta KLUDI MARIS diszkréten belesimul a fürdőszobai enteriőrbe. Az eco perlátor víztakarékos használatot biztosít.

Gyors felfrissülés a zuhany alatt

Egy gyors zuhany, vagy inkább egy hosszú kádfürdő? Mindkettő ellazít és oldja a stresszt. Válassza azt a csaptelepet, mely leginkább megfelel az elvárásainak!

Évszázados tapasztalat

Közel 100 éve kezdte meg a KLUDI fürdőszobai csaptelepek gyártását hagyományőrző, kézműves aprólékosságot igénylő szaktudással. Ez a mesteri szintű szakértelem adja a KLUDI szellemiségét, melynek szem előtt tartásával születtek az idők során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékeink magabiztos megjelenésben testet öltve. A csaptelep-készítői szakértelem tradíciója hívta életre célkitűzésünket, hogy egyedülálló formában egyesítsük a kimagasló minőséget és a tökéletes designt. Így jelenik meg minden termékünkben és ügyfeleink felé nyújtott szolgáltatásunkban az igény, melyet jelmondatunkban így fogalmaztunk meg: Water in Perfection. Ez inspirál minket és ebben a szellemben cselekszünk a jövőben is.

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek