×

Kludi Objekta bidé csaptelep

Kludi Objekta bidé csaptelepKludi Objekta bidé csaptelep
Objekta egykaros bidé csaptelep a Kluditól. Az Objekta az egyik legsikeresebb terméksorozatként a lágyabb vonalvezetésű irányzatot követi. Ráadásul a rendkívül tartós Objekta csaptelepek harmonikusan illeszkednek a különböző fürdőszobai stílusokba.

53.440 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Névleges átmerő
15
Szín
Króm

Kludi Objekta- Egyszerűen szép

A gyönyörű fürdőszoba alapképlete a KLUDI szerint: lágy tónusok, finomra csiszolt fafelületek, és gondosan megválasztott csaptelepek. A KLUDI OBJEKTA termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik a lágy formákat, és az egyterű, tiszta designt kedvelik. Tökéletesre formált karjával, klasszikus vonalvezetésű kifolyójával és kecses íveivel tökéletesen beleolvad a természet ihlette enteriőrbe.

Megoldás az egész család számára

Egyetlen csaptelep, sok-sok használóval - fontos, hogy a család minden tagjának igényeit kielégítse. Válasszon univerzális, mégis személyre szabott megoldást.

Minden tökéletesen működik

Egy gondosan megtervezett, fehérekkel és fafelületekkel ékesített fürdőszobában fontos, hogy megtaláljuk a stílusban megfelelő csaptelepet. A falsík alatti szerelésű csaptelepek a kád és a zuhany terében is letisztult és elegáns hatást keltenek. A legmagasabb fokú biztonság érdekében válasszon átforrósodásmentes csaptestű termosztátos kivitelt. Ez a tulajdonság különösen nagy segítséget és biztonságot tud nyújtani, ha kisgyermekek vagy idős családtagok használják a csaptelepet.

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek