×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Kludi Zenta bidé csaptelep

Kludi Zenta bidé csaptelepKludi Zenta bidé csaptelep
A Zenta bidé csaptelepet a hengeres és szögletes formák jellemzik leginkább. A Zenta csaptelep család lenyűgözően sokoldalú.

30.900 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Cikkszám
385300575
Szín
Króm
Névleges átmerő
10
Utolsó
Igen
Szín-1
Króm

KLUDI ZENTA - A gyönyörű enteriőr receptje

A KLUDI ZENTA termékcsaládot a rendezett, letisztult design kedvelőinek alkották meg. A termékcsalád tagjai geometrikus formák, henger és téglatest együtteséből állnak. Egy nagy gondossággal elrendezett enteriőrben minden formának és minden részletnek pontos helye van. A KLUDI ZENTA csaptelepek tökéletesen kiegészítik a geometrikus hatású enteriőrt, miközben izgalmas kontrasztot hoznak létre a fehér árnyalatokkal és fafelületekkel.

A választás az Öné

Építse a fürdőszobai designt merész formákra! Egy határozott vonalú fali szekrény és egy látványos megjelenésű mosdó, magas, karcsú csapteleppel nem harsány, mégis lenyűgöző enteriőrt képez.

 A ZENTA valódi stílusikon - Tökéletes kombináció luxusenteriőrökbe

A klasszikus design és funkcionalitás kombinációjával a háromlyukas szerelésű mosdócsap eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, miközben a múlt ikonikus stílusát is megeleveníti. Akár fali, akár álló szerelésű csaptelepet szeretne, további lehetőségként érintésmentesen működtethető, elektronikus kivitelt is választhat!

Lazítás a hétköznapokban

A tökéletesre tervezett fürdőszobában a kád nélkülözhetetlen. Töltse hát meg forró vízzel, adjon hozzá illóolajokat és merüljön el a habok között - egy aromafürdő megfi atalítja a testet és a lelket, tökéletesen ellazít egy hosszú, fárasztó nap után. A termosztátos csaptelepek HotStop funkciója állandó vízhőmérsékletet garantál, ingadozás nélkül.

 

 

Utolsó darabok a Benedek Szerelvény webáruházában

Az "UTOLSÓ DARABOK" kategóriában található termékek olyan akciós, utolsó darabos, esetleg kifutó modellek, amelyeknek az állapota hibátlan, de néhány esetben a csomagolásuk kopottas, esetleg sérült lehet.

Amennyiben egy UTOLSÓ DARABOS termék csomagolásának az állapota felől érdeklődne, hívja munkatársainkat a +36 1 382 6189-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek