×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Kludi Maris kád csaptelep

Kludi Maris kád csaptelepKludi Maris kád csaptelep
Kludi Maris kád csaptelepKludi Maris kád csaptelep
Kludi Maris kád csaptelepKludi Maris kád csaptelep
Kludi Maris kád csaptelepKludi Maris kád csaptelep
Az esztétikus dolgoknak tartós értéke van. A népszerű Kludi Maris sorozat darabjai hagyományos formavilágukkal régi kedvencnek számítanak. Az egykaros mosdó-, fürdő- és zuhanycsaptelepeken kívül falsík alatti kivitelben is választható.

23.250 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Névleges átmerő
15
Termék típusa
Falsíkon kívüli zuhanyszett nélkül
Szín
Króm
Automata zuhanyváltó
Van
Szín-1
Króm
Visszafolyásgátló
Van

KLUDI MARIS - Sikeres kedvenc hosszútávom

Úgy tartják, hogy a szép dolgoknak tartós értéke van. Ez vonatkozik a KLUDI MARIS-ra is. A népszerű sorozat hagyományos formavilágával régi kedvencnek számít a KLUDI termékek között. Az egykaros mosdó-, fürdő- és zuhanycsaptelepeken kívül falsík alatti kivitelben is választható. A KLUDI MARIS csaptelepek klasszikus, egyszerű formájukkal hódítanak

Örökérvényű design

A KLUDI MARIS egy modern, mégis időtlen termékcsalád, mely megfelel a kényelemmel és megbízhatósággal kapcsolatos elvárásoknak. Az egyszerű vonalak, krómozott felületek és a könnyű kezelhetőség teszi alkalmassá, hogy szinte bármely fürdőszobában megállja a helyét.

Forma és funkció tökéletes találkozása

Az enyhén ívelt vonalú csaptest és az egyszerűség bája adja a termékcsalád szellemiségét. A könnyű kezelhetőség és funkcióközpontú tervezés alkotta KLUDI MARIS diszkréten belesimul a fürdőszobai enteriőrbe. Az eco perlátor víztakarékos használatot biztosít.

Gyors felfrissülés a zuhany alatt

Egy gyors zuhany, vagy inkább egy hosszú kádfürdő? Mindkettő ellazít és oldja a stresszt. Válassza azt a csaptelepet, mely leginkább megfelel az elvárásainak!

Évszázados tapasztalat

Közel 100 éve kezdte meg a KLUDI fürdőszobai csaptelepek gyártását hagyományőrző, kézműves aprólékosságot igénylő szaktudással. Ez a mesteri szintű szakértelem adja a KLUDI szellemiségét, melynek szem előtt tartásával születtek az idők során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékeink magabiztos megjelenésben testet öltve. A csaptelep-készítői szakértelem tradíciója hívta életre célkitűzésünket, hogy egyedülálló formában egyesítsük a kimagasló minőséget és a tökéletes designt. Így jelenik meg minden termékünkben és ügyfeleink felé nyújtott szolgáltatásunkban az igény, melyet jelmondatunkban így fogalmaztunk meg: Water in Perfection. Ez inspirál minket és ebben a szellemben cselekszünk a jövőben is.

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek