×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink! 

Végleges információt az esetleges bezárásról a kormány hivatalos tájékoztatása után tudunk Önöknek mondani a 2021.03.08 - 2021.03.22 időszakra vonatkozóan. Lehetőségeink maximális kihasználásával szeretnénk Önöket kiszolgálni.

További információkért kövessék oldalainkat. 

www.benedekszerelveny.hu
Facebook : Benedek Szerelvény

Köszönjük, türelmüket, hogy az átmeneti korlátozásainkat, és kéréseinkettiszteletben tartják! Mindannyiunk érdeke, hogy a járványhelyzetmihamarabb megoldódjon. 

Jó egészséget kívánunk Önöknek! 

Üdvözlettel, 

Benedek Szerelvény Csapata

Kludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővel

Kludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővel
Kludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővel
Kludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi Pure&Easy mosdó csaptelep automata leeresztővel
Kludi Pure&Easy fehér mosdó csaptelep leeresztő szeleppel kerámia kartus hőfokkorlátozóval. Névleges vízmennyiség 7 l/min 3 bar nyomáson.

Legutóbbi ár:
22.690 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Gyártó: Kludi
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Termék típusa
Álló
Szín-1
Fehér
Szín
Fehér
Névleges vízmennyiség
7l/perc
Sugárszabályozó
M24x1
Lefolyógarnitúra
G 1 1/4
Hőfokkorlátozó
Igen

Kludi minőség

A KLUDI nem ismer kompromisszumot a minőség terén és elkötelezett a fenntartható nemzetközi növekedési stratégia mellett. Értéknövelő innovációkkal és tökéletes termékekkel szeretnék vásárlóik igényeit teljesíteni, és elvárásaikat felülmúlni.

A design és a műszaki fejlesztés Németországban történik, nemzetközi csapatuk, cégük nemzetközi jelenléte teszi őket internacionális vállalattá. Leányvállalataikkal és képviseleti irodáikkal együtt több mint 100 országban vannak jelen. A német központtal a KLUDI csoport világszerte 16 képviselővállalatot foglal magába.

Teljes fürdőszoba

Kézmosás, zuhanyzás, fürdés: a vízzel számtalan formában kerülünk kapcsolatba a fürdőszobában. Csaptelepek és zuhanyok millióféle formában és változó designnal arra szolgálnak, hogy az emberek átadhassák magukat a testápolásnak és tisztálkodásnak – az egyik legértékesebb természeti kincsünkkel, a vízzel.

Általánossá vált, hogy a korábban funkcióközpontú tisztálkodó helyiség személyes jelleget kapott: a fürdőszoba ma az a helyiség, ahol önmagunkkal törődünk. A csaptelepeik napjainkban a mi kényelmünket szolgálják, miközben fontos funkciót ellátó eszközök az otthonunkban.

Zuhanyrendszerek

A KLUDI zuhanytermékei az egész világ számára biztosítják a zuhanyzás élményét. Mindegy, hogy felfrissülésről vagy lazításról van szó, hogy éppen azért zuhanyozunk, hogy felébredjünk, vagy hogy a fárasztó munkanap után megtisztuljunk: a KLUDI zuhanyok és zuhanyrendszerek biztosítják, hogy a zuhanyzás újra és újra egyedi, személyes élmény legyen.

 

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek