×

Kludi Zenta XL mosdó csaptelep automata leeresztővel

Kludi Zenta XL mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi Zenta XL mosdó csaptelep automata leeresztővel
A Kludi Zenta XL csaptelepeit a kényelem jegyében magasabb kifolyószárral látták el, ezzel fokozva a Zenta csaptelep család lenyűgöző sokoldalúságát. Kialakításuknak köszönhetően könnyen megtölthető alattuk egy nagyobb edény is.

50.906 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Kludi
Leeresztő szelep
Van
További adatok
Névleges átmerő
10
Szín
Króm

KLUDI ZENTA - A gyönyörű enteriőr receptje

A KLUDI ZENTA termékcsaládot a rendezett, letisztult design kedvelőinek alkották meg. A termékcsalád tagjai geometrikus formák, henger és téglatest együtteséből állnak. Egy nagy gondossággal elrendezett enteriőrben minden formának és minden részletnek pontos helye van. A KLUDI ZENTA csaptelepek tökéletesen kiegészítik a geometrikus hatású enteriőrt, miközben izgalmas kontrasztot hoznak létre a fehér árnyalatokkal és fafelületekkel.

A választás az Öné

Építse a fürdőszobai designt merész formákra! Egy határozott vonalú fali szekrény és egy látványos megjelenésű mosdó, magas, karcsú csapteleppel nem harsány, mégis lenyűgöző enteriőrt képez.

 A ZENTA valódi stílusikon - Tökéletes kombináció luxusenteriőrökbe

A klasszikus design és funkcionalitás kombinációjával a háromlyukas szerelésű mosdócsap eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, miközben a múlt ikonikus stílusát is megeleveníti. Akár fali, akár álló szerelésű csaptelepet szeretne, további lehetőségként érintésmentesen működtethető, elektronikus kivitelt is választhat!

Lazítás a hétköznapokban

A tökéletesre tervezett fürdőszobában a kád nélkülözhetetlen. Töltse hát meg forró vízzel, adjon hozzá illóolajokat és merüljön el a habok között - egy aromafürdő megfi atalítja a testet és a lelket, tökéletesen ellazít egy hosszú, fárasztó nap után. A termosztátos csaptelepek HotStop funkciója állandó vízhőmérsékletet garantál, ingadozás nélkül.

 

 

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Utoljára nézett termékek