×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Mofém Trend Plus álló íves mosdó csaptelep

Mofém Trend Plus álló íves mosdó csaptelepMofém Trend Plus álló íves mosdó csaptelep
A Mofém Trend Plus fürdőszobai és konyhai csaptelepek mint azt a nevük is sugallja, a modern design követelményeit figyelembe véve születtek meg.

Legutóbbi ár:
21.137 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Mofém
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Leeresztő szelep
Nincs
Termék típusa
Íves
Szín
Króm
Termékcsalád
Trend Plus
Kifolyócső magasság
19,8 cm
Kifolyócső
Forgatható
Kifolyócső kinyúlása
15 cm
Szín-1
Króm
Perlátor
M20x1, vízkőmentes

Trend Plus

A mosdó csaptelep egyenes állású. Függőlegesen lefutó hengeres része merőleges a talpára. Karakán kiállását a 90 fokot bezáróan csatlakozó kifolyórész szintén erősen hangsúlyozza. A kifolyórész és a hengeres rész találkozását külön váll, perem nem torzítja. A nagyobb méretezés nem csak itt, hanem az egész ház esetében visszaköszön. Ezzel lényegesen komfortosabb. A ház alsó nagy íve az orr rész ellentétes ívével eggyé válva akár a víz hullámzását is szimbolizálhatja. A fogantyú alap állása a kifolyórésszel párhuzamos, sík felülete könnyen tisztítható Az elegancia jegyében született, melyet izgalmas formai megoldásaival hangsúlyoz. Megjelenése önálló karakterrel rendelkezik, a saját eredeti formai útját járja.

Vízkőmentes perlátor

A Mofém Trend Plus termékcsalád csaptelepei speciális vízkőmentes perlátorral vannak ellátva, mely lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít a felhasználók számára. A különleges kialakítású perlátornak köszönhetően a csaptelepek vízáteresztése az idő múlásával sem csökken, és élettartamuk is hosszabb.

Egyszerű felszerelés

A legtöbb Trend Plus csaptelep modell felszereléséhez elegendő egy szabványos méretű csavarkulcs.

Mofém - Nem csak egy márkanév

A Mofém nem csupán egy márkanév, hanem az egyik legmeghatározóbb fogalom a magyar ipar és szerelvénygyártás történetében, és mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megtestesülésének nevezünk. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei ne csak a végfelhasználók elismerését vívja ki, hanem a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek. 2014-ben a cég harmadik alkalommal is Magyar Termék Nagydíj kitüntetést kapott. A Mofém vállalati filozófiájában a magas minőség kiemelt szerepet tölt be.
A Mofém (mára Teka Magyarország) története egyben a magyar emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a történelmünk viharos és kevésbé viharos időszakaiban. A cég sikerei mögött rengetegen voltak és vannak a gyár kapuin kívül is.

Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállási ideje 5 év. A jótállás kiterjed a házra, az alkatrészekre és a felszállócsőre, és a terméket azonosító számlával és garanciajeggyel érvényesíthető. Festett felületekre, gégecsövekre és zuhanyfejekre 2 év jótállás vonatkozik.

mofem csaptelepek garancia

Utoljára nézett termékek