Grohe Eurostyle Cosmopolitan egykaros mosogató csaptelep

Grohe Eurostyle Cosmopolitan egykaros mosogató csaptelepGrohe Eurostyle Cosmopolitan egykaros mosogató csaptelep
Grohe Eurostyle Cosmopolitan egykaros mosogató csaptelep elfordítható kifolyószárral és kerámiabetéttel kapható. 360°-ban kényelmesen fordítható, egylyukas kivitelű készülék. Flexibilis csatlakozótömlők és beépített hőmérséklethatároló teszi tökéletessé a készüléket.

50.140 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Grohe
Szín
Króm
Visszafolyásgátló
Van
Elfordulás
360°
Kifolyócső
Forgatható

Grohe története

A Grohe németországi székhelyű családi vállalkozás, a világ egyik vezető szanitergyártó márkája. A cég mára már 150 országban van jelen. A termékei a német precizitás és szakértelem megőrzése mellett a japán innovatív technológiákkal kiegészülve kerülnek az európai fogyasztókhoz.

A márka három alappillére a dizájn, a technológia és a minőség, amelyre épülve termékeikre különösen jellemző a hosszú élettartam, az elegáns megjelenés. Innovatív termékei olyan megoldásokat hoznak a jövő fürdőszobáiba, amelyek digitális vezérlésű, okos technológiáival segítik a mindennapokat.

Eurostyle termékcsalád

Egyszerű, letisztult formák jellemzik az Eurostyle termékcsaládot. Elegáns króm színű termékek találhatóak a kínálatban. A Grohe EcoJoy a víztakarékosság minden termékcsalád előnye, ezzel a technológiával erőforrásokat és pénzt takaríthatunk meg. Vízfogyasztásunkat ezekkel a készülékekkel akár 50%-ban is csökkenthetjük.

A Grohe StarLight króm bevonat segítségével könnyen tisztíthatók lesznek a csaptelepek és a zuhanyrendszerek. A vízkő és a vízcsepp sem hagy majd nyomot a terméken, a bevonattal biztosítják a termékek tartós fényét. Magasminőségű termékek, kényelmes magasságú kifolyóval.

A Grohe SilkMove-al hosszú életű és kényelmes használatú lesz a csaptelep. Az egykaros csaptelepek tökéletes használatához megalkották azt a patront, amely felel a vízmennyiség és a hőmérséklet pontos irányításáért. Egyszerű telepítési rendszer egyszerű utasításokkal.

Grohe csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Grohe a csaptelepekre és zuhanyrendszerekre 5 év gyártói garanciát biztosít.

grohe garancia kep

Utoljára nézett termékek