×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Mofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelep

Mofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelepMofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelep
Mofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelepMofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelep
Mofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelepMofém Trend Plus álló íves mosogató csaptelep
A Mofém Trend Plus fürdőszobai és konyhai csaptelepek mint azt a nevük is sugallja, a modern design követelményeit figyelembe véve születtek meg.

Legutóbbi ár:
21.137 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Mofém
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Kifolyócső magasság
22,8 cm
Termék típusa
Íves
Szín
Króm
Kifolyócső
Forgatható
Kifolyócső kinyúlása
19 cm
Szín-1
Króm
Perlátor
M20x1, vízkőmentes

Trend Plus

A mosdó csaptelep egyenes állású. Függőlegesen lefutó hengeres része merőleges a talpára. Karakán kiállását a 90 fokot bezáróan csatlakozó kifolyórész szintén erősen hangsúlyozza. A kifolyórész és a hengeres rész találkozását külön váll, perem nem torzítja. A nagyobb méretezés nem csak itt, hanem az egész ház esetében visszaköszön. Ezzel lényegesen komfortosabb. A ház alsó nagy íve az orr rész ellentétes ívével eggyé válva akár a víz hullámzását is szimbolizálhatja. A fogantyú alap állása a kifolyórésszel párhuzamos, sík felülete könnyen tisztítható Az elegancia jegyében született, melyet izgalmas formai megoldásaival hangsúlyoz. Megjelenése önálló karakterrel rendelkezik, a saját eredeti formai útját járja.

Vízkőmentes perlátor

A Mofém Trend Plus termékcsalád csaptelepei speciális vízkőmentes perlátorral vannak ellátva, mely lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít a felhasználók számára. A különleges kialakítású perlátornak köszönhetően a csaptelepek vízáteresztése az idő múlásával sem csökken, és élettartamuk is hosszabb.

Egyszerű felszerelés

A legtöbb Trend Plus csaptelep modell felszereléséhez elegendő egy szabványos méretű csavarkulcs.

Mofém - Nem csak egy márkanév

A Mofém nem csupán egy márkanév, hanem az egyik legmeghatározóbb fogalom a magyar ipar és szerelvénygyártás történetében, és mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megtestesülésének nevezünk. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei ne csak a végfelhasználók elismerését vívja ki, hanem a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek. 2014-ben a cég harmadik alkalommal is Magyar Termék Nagydíj kitüntetést kapott. A Mofém vállalati filozófiájában a magas minőség kiemelt szerepet tölt be.
A Mofém (mára Teka Magyarország) története egyben a magyar emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a történelmünk viharos és kevésbé viharos időszakaiban. A cég sikerei mögött rengetegen voltak és vannak a gyár kapuin kívül is.

Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállási ideje 5 év. A jótállás kiterjed a házra, az alkatrészekre és a felszállócsőre, és a terméket azonosító számlával és garanciajeggyel érvényesíthető. Festett felületekre, gégecsövekre és zuhanyfejekre 2 év jótállás vonatkozik.

mofem csaptelepek garancia

Utoljára nézett termékek