Hansgrohe Sensoflex fém zuhanycső

Hansgrohe Sensoflex fém zuhanycsőHansgrohe Sensoflex fém zuhanycső
Hansgrohe Sensoflex fém zuhanycső 1,6 méter megtörés ellen védett, műanyag hüvellyel ellátott zuhanycső.

11.500 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Hansgrohe
Gégecső hossz
1,6 m
Szín
Króm

Hansgrohe vállalat

A Hansgrohe vállalat, már több mint 100 éve van jelen a piacon. Minőségi termékeikre 5 év gyári garanciát biztosítanak. Legkiválóbb anyagokkal és a legmodernebb technológiával készülnek a termékeik. Ezeket egyszerű tisztihatóság jellemzi, így a fürdőszoba és a konyha mindig ragyogni fog.

Szinte az összes termékük Németországban készül, hosszú élettartamú megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek. Magas minőségű ivóvízre ártatlan alapanyagokat használ a gyártási folyamata során. Minden Európai normának és szabványnak megfelelő termékeket gyárt.

Zuhanycső

A Hansgrohe kínálatában megtalálható Sensoflex, Isiflex és Metaflex zuhanycső is. Különböző anyagok, hosszúságok és megjelenési formák. Megtalálható fém, és kiváló minőségű műanyag is. A fényes krómtól egészen a matt felületig. A hosszúságot tekintve az 1,25 métertől egészen a 200 méterig.

Ezek a minőségi zuhanycsövek nem törnek meg, így biztosítják a hosszú élettartamot. Könnyen tisztíthatók, így a karbantartásuk egyszerű lesz. A műanyag köpenynek köszönhetően nem karcolnak, így a kád is védve van. A gömbcsuklónak köszönhetően rugalmasak. Nagy szakítószilárdságát különböző tesztek igazolják.

Hansgrohe csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Hansgrohe minőségi csaptelepekre és zuhanyrendszerekre a gyártói garancia 5 év.

hansgrohe garancia feltetelek kep 1200x50

Utoljára nézett termékek