×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej

Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfejGrohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej
Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfejGrohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej
Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfejGrohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej
Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfejGrohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej
Grohe Tempesta Cosmopolitan zuhanyfej 3 funkciós szórással: Rain O2, Rain és Massage. Króm színben kapahtó.





8.618 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Grohe
Zuhanyfej mérete
10cm
Szín
Króm

Grohe története

A Grohe németországi székhelyű családi vállalkozás, a világ egyik vezető szanitergyártó márkája. A cég mára már 150 országban van jelen. A termékei a német precizitás és szakértelem megőrzése mellett a japán innovatív technológiákkal kiegészülve kerülnek az európai fogyasztókhoz.
A márka három alappillére a dizájn, a technológia és a minőség, amelyre épülve termékeikre különösen jellemző a hosszú élettartam, az elegáns megjelenés. Innovatyv termékei olyan megoldásokat hoznak a jövő fürdőszobáiba, amelyek digitális vezérlésű, okos technológiával segítik a mindennapokat.

Grohe DreamSpay

Az abszolút legjobb minőséggel büszkélkedő innováció magában foglalja a páratlan zuhanyozás élményét. A zuhanyfejben elhelyezkedő fejlett zuhanymotorok minden egyes fúvókához a lehető legnagyobb pontosságot és állandó vízelosztást biztosítják. Bármi legyen is az Ön által választott szórásfunkciót.

Grohe StarLight

Ennek a technológiának köszönhetően a krómozott felületek éveken keresztül megőrzik újkori fényüket és csillogásukat. Az elmúlt 75 évben folyamatosan fejlődő galvanizációs eljárásnak köszönhető ez a különleges ragyogás, mely keményebb felületet, karcmentességet és könnyebb tisztíthatóságot biztosít.

Speed Clean

Ez a speciális rendszer megakadályozza a vízkő képződést, megkönnyíti a speciális szílícium keverékből készült fúvókák tisztítását is. Bármely vízkő a lerakódás egyszerűen eltávolítható a zuhany felületén.

Inner WaterGuide

Belső vízvezető cső a hosszabb élettartam érdekében.

Grohe CoolTouch

Egy kifejezetten praktikus fejlesztés, főleg gyerekeknek. Az eljárás lényege, hogy egy innovatív hűtési csatornát alakítottak ki a forró víz és a króm felületek között, ezáltal megakadályozzák a felületek túlforrósodását.

A Grohe a Grohe Tempesta termékcsaládra 5 év gyártói garanciát biztosít. 

Utoljára nézett termékek