Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Növények a fürdőszobában

A zöld szín, az élő növényzet elősegíti a nyugalom, a relaxáció kibontakozását, színt visz a fürdőszobai „fehérségbe”. Vannak növények, amelyik kifejezetten szeretik a fürdőszóba párás levegőjét és a kevés fényt.


Ilyen növények:
• szobapáfrány
• broméliafélék
• buzogányfa
• könnyezőpálma
• vízipálma

furdoszoba trendek 2018 1200x600

Nagyméretű lapok

Új trend a megacsempe, melynek méretei lehetnek 74 cm x 150 cm, 150 cm x 300 cm-esek is, de létezik számos különböző méretű nagy lap is. A megalapok többségükben természetes köveket utánoznak, nagyon élethűen ábrázolva azokat.
Fontos vigyázni, ha ilyen lapot választunk, csak szakemberrel tetessük fel, mert nagyon könnyen törnek.

A praktikum és egyszerűség jegyében

2018-ban is teret, hódít az egyszerű, puritán életstílus. A falakon betonlapok, fehér, vízálló festékkel kezelve, a felületek világos nyersfából kerülnek kialakításra. Ehhez a stílushoz jól illik a loft lakásokra jellemző téglafal és nemesacél kiegészítő.

Időtálló elegancia- art deco stílus

Az angol viktoriánus ízlésvilág a régi idők inspirációja, melyben a rusztikus darabok is főszerepet kaphatnak. A múltat idéző tárgyakhoz a legmodernebb technikai berendezéseket használják

Erőteljes színek, karakteres minták

Manapság a csempézett falfelületet felváltják a markáns mintájú tapéták és a festett formák. Ne féljünk erőteljesebb színeket is használni. Mozaikfallal kialakíthatunk poszterszerű dekorációt, de ábrázoláskánt használhatunk geometriai ábrákat, vagy virágokat is.