×

Elérhetőség: 06-1-382-61-89

« Nyitvatartás

 Kedves Vásárlóink!

Benedek Szerelvény üzleteink 2019.október 23-án szerdán zárva tartanak! 
Csütörtökön várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Köszönjük megértésüket!

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag szövet-, fa-, és kőhatású mintázat és textúra határozza meg.

Geometrikus mintázatú lapjain jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

Színek határok nélkül

A különböző kollekcióik gyártása során egytől egyig ugyanazt a digitális nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a Digitalart kollekció neve is sugallja a mintázat létrehozásához egy innovatív digitális technológiát alkalmaznak, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas fejlődést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult összeállítások és nüansznyi különbségek megjelenítésére is képes.

Éltől élig

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatás technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le lehet fedni a kívánt színnel és mintával.

Vadonatúj, minőségi megjelenés

A padló és fal burkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak. A durva szövésű textíliákat idéző nagyszerű design mintáknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.

sant agostino 1200x600