« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

A Benedek Szerelvény üzletei 2018.12.15-én szombaton a megszokott módon 07:00-13:00-ig tartanak nyitva!

A webáruházunkban december 18. 12:00 után leadott rendeléseket leghamarabb januárban tudjuk házhozszállítani. Személyes átvételre Kondorosi úti üzletünkben december 21-én 17:00-ig van lehetőség.

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag szövet-, fa-, és kőhatású mintázat és textúra határozza meg.

Geometrikus mintázatú lapjain jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

Színek határok nélkül

A különböző kollekcióik gyártása során egytől egyig ugyanazt a digitális nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a Digitalart kollekció neve is sugallja a mintázat létrehozásához egy innovatív digitális technológiát alkalmaznak, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas fejlődést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult összeállítások és nüansznyi különbségek megjelenítésére is képes.

Éltől élig

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatás technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le lehet fedni a kívánt színnel és mintával.

Vadonatúj, minőségi megjelenés

A padló és fal burkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak. A durva szövésű textíliákat idéző nagyszerű design mintáknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.

sant agostino 1200x600