×

Elérhetőség: 06-1-382-61-89

« Nyitvatartás

 Kedves Vásárlóink!

Benedek Szerelvény üzleteink 2019.október 23-án szerdán zárva tartanak! 
Csütörtökön várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Köszönjük megértésüket!

Kortalan, kifinomult luxus a márvány három színárnyalatban!

A Cifre Luxe burkolatok a márvány örökérvényű luxusának megtestesítői

Aki márvány burkolatot választ otthonába, az biztosra megy. A Luxe három finom színárnyalatával, a szürkével, bézzsel és a kérémmel a hidegebb és melegebb árnyalatok kedvelői is mind megtalálják a számukra megfelelő burkolatot. Az egyszerű padló és fali lapok mellett domború és mozaik lapok is megtalálhatóak a szürke - Pearl, bézs - Ivory és krém - Cream színben is!

cifr luxe burkolat 1200x600


Kifinomult elegancia? A válasz: Cifre Luxe burkolat

Finom mintázat, kellemes színek, látványos térhatás és luxus. A természetes, lágyabb színek kedvelőinek ideális választása. Fényes felületével, visszafogott márvány mintájával és különleges dekorelemével klasszikusan elegáns, ugyanakkor modern hangulatú teret hoz létre. A részletek kidolgozása már csak Önön és a fantáziáján múlik. Teremtsen stílusos környezetet otthonába.

 

cifr luxe burkolat szinvalasztek 1200x376

Cifre Lux burkolat

A Cifre Lux burkolat család fali és padlóburkolatai 30x30cm-es, 37,5x37,5cm-es, 75x75cm-es és 25x60cm-es méretekben érhetőek el. A Cifre Lux burkolat különlegességét a Relieve Lux fali csempék adják, hullámzó térhatású kialakításukkal.
A spanyol gyártó, a Cifre csoport burkolat gyártási tapasztalata több mint 35 évre nyúlik vissza. Tervezési folyamataikat és innovatív gyártási technológiájukat elsősorban a vásárlók igényei határozzák meg. A Cifre burkolatok legfőbb jellemzői a természet ihlette hatások, mint a fa, kő, márvány és egyéb anyagok textúrái. A Cifre folyamatos újításairól és a termékeire ható trendekről az alábbi cikkünkben is olvashat.

További népszerű Cifre családok