« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

A Benedek Szerelvény üzletei 2018.12.15-én szombaton a megszokott módon 07:00-13:00-ig tartanak nyitva!

A webáruházunkban december 18. 12:00 után leadott rendeléseket leghamarabb januárban tudjuk házhozszállítani. Személyes átvételre Kondorosi úti üzletünkben december 21-én 17:00-ig van lehetőség.

Kortalan, kifinomult luxus a márvány három színárnyalatban!

A Cifre Luxe burkolatok a márvány örökérvényű luxusának megtestesítői

Aki márvány burkolatot választ otthonába, az biztosra megy. A Luxe három finom színárnyalatával, a szürkével, bézzsel és a kérémmel a hidegebb és melegebb árnyalatok kedvelői is mind megtalálják a számukra megfelelő burkolatot. Az egyszerű padló és fali lapok mellett domború és mozaik lapok is megtalálhatóak a szürke - Pearl, bézs - Ivory és krém - Cream színben is!

cifr luxe burkolat 1200x600


Kifinomult elegancia? A válasz: Cifre Luxe burkolat

Finom mintázat, kellemes színek, látványos térhatás és luxus. A természetes, lágyabb színek kedvelőinek ideális választása. Fényes felületével, visszafogott márvány mintájával és különleges dekorelemével klasszikusan elegáns, ugyanakkor modern hangulatú teret hoz létre. A részletek kidolgozása már csak Önön és a fantáziáján múlik. Teremtsen stílusos környezetet otthonába.

 

cifr luxe burkolat szinvalasztek 1200x376

Cifre Lux burkolat

A Cifre Lux burkolat család fali és padlóburkolatai 30x30cm-es, 37,5x37,5cm-es, 75x75cm-es és 25x60cm-es méretekben érhetőek el. A Cifre Lux burkolat különlegességét a Relieve Lux fali csempék adják, hullámzó térhatású kialakításukkal.
A spanyol gyártó, a Cifre csoport burkolat gyártási tapasztalata több mint 35 évre nyúlik vissza. Tervezési folyamataikat és innovatív gyártási technológiájukat elsősorban a vásárlók igényei határozzák meg. A Cifre burkolatok legfőbb jellemzői a természet ihlette hatások, mint a fa, kő, márvány és egyéb anyagok textúrái. A Cifre folyamatos újításairól és a termékeire ható trendekről az alábbi cikkünkben is olvashat.

További népszerű Cifre családok