Zuhanytálca nélküli fürdőszoba előnyei

Reactiv- Minőségi márka

A Reactiv márka magas minőségű zuhanyfolyókákat ajánl, hogy megteremtse a zuhanytálca és kád nélküli fürdés örömét. A különböző méretben megtalálható zuhanyfolyókák (60,75,85,95,105 cm) lehetővé teszik a zuhanytálca nélküli tusoló kialakítását. A termékek magas minőségű rozsdamentes acélból készültek, a teherbírása akár 228 kg is lehet. A gyors vízlevezetés nagyon fontos az ilyen kialakítású zuhanyoknál a Reactiv zuhanyfolyóka képes 40l/perc gyorsasággal elvezetni a vizet.

A tökéletes zuhanyzó

Számos előnyük van ezeknek a fajta zuhanyzóknak, de talán ezek közül a legfontosabb a helytakarékosság és az akadálymentesítés. Manapság a fürdőszoba designos kialakítása nagyon fontos, hisz a napunkat itt kezdjük el. A zuhanytálca nélküli zuhanyzók rendkívül jól mutatnak a fürdőszobába, de nem csak mutatósak, hanem rengeteg helyet is spórolhatunk velük, így egy kisebb területű fürdőszobában is kiválóan mutatnak. Kiburkolhatjuk őket, egyedi és divatos csempével vagy kifesthetjük vízálló festékkel, nem kell más a kialakításához csak egy zuhanyfolyóka és egy üvegfal.

reactiv zuhanyfolyokaa 1200x600

Akadálymentesítés

Ezzel a megoldással az idősebb korosztálynak és a nehezen mozgó embereknek is biztosíthatjuk a kellemes fürdőzés élményét. A kényelmes használata mellett ez a kialakítás több szempontból is praktikus, kedvünkre dönthetjük, el mekkora legyen a zuhanyzó területe. Sőt ezekben a zuhanyzóknak egyszerre két ember is kényelmesen elfér. A takarítás és a tisztán tartása is sokkal egyszerűbb.