Minden amit a Wilo fűtési szivattyúkról tudni lehet!

Fűtési keringető szivattyút mind ipari, mind háztartási felhasználásban kiválóan lehet alkalmazni. Alkalmazásuk szerint lehetnek fűtési-, hűtési- és használativíz-keringetők. Manapság már alkalmazásuk egyszerű, kezelőbarát felületüknek köszönhetően. Teljes élettartalmuk alatt karbantartás nélkül is maximális hatékonysággal üzemeltethetőek.

 

Csendes

Nagyon alacsony zajszinttel működnek, mely többek között az egyedi, beépített csapágyaknak köszönhető. Így ha mai modern Wilo fűtési szivattyút választ az biztosan zavartalanul és csendesen fog működni otthonában.

Biztonságos

A keringető szivattyúkba épített védelmi rendszer megakadályozza, hogy az szárazon, víz nélkül tudjon üzemelni így használata rendkívül biztonságos. Ma már van olyan Wilo szivattyú készülék ami egyszerűen beállíthatóak és üzemeltethetőek, akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról is.

Környezetbarát

Legnagyobb előnye, hogy rendkívül energiatakarékos és környezetkímélő megoldást nyújt mindenki számára. Ez ma már nagyon fontos hisz minden ember próbál arra törekedni, hogy megóvja valahogy a környezetét és pénztárcáját. Ezekkel az innovatív szivattyúkkal ugyanis nem csak a környezetet védjük, hanem rengeteg pénzt is lehet velük spórolni. A nagy teljesítményű motornak és hidraulikájának köszönhetően a termék ára 2 éven belül visszatérül.

Típusjel magyarázat

  • Alkalmazás: például -20… +110 ℃ használható hűtési és fűtési rendszerekhez is
  • Környezeti hőmérséklet: például -20… +40 ℃ maximálisan megengedett hőmérséklet ahol tárolható
  • Szerkezeti anyagok: a szivattyúház és járókerék anyagának feltüntetése