Ha kertje locsolásához, öntözőrendszeréhez vagy a házi vízellátásához keres szivattyút, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Benedek Szerelvénynél megtalálja ár-érték arányban is a legmegfelelőbb szivattyúkat.

Felhasználási kisokos háza körüli gondozáshoz

Ha háza, lakása vízellátását szeretné megoldani, akkor 2-2,5 bar nyomás mellett 20 vagy 30 liter/perc vízhozamra van szüksége. Ha kertjét, veteményesét szeretné locsolni, hasonló értékkel számolhat. A kerti szivattyúk tökéletesen ellátják a ház körüli teendőket, energiát és pénzt spórolva. 

Önfelszívó vízszivattyú kutakhoz

A jet rendszerű önfelszívó szivattyúk szívócsövét is el kell látni lábszeleppel. A lábszelep a cső végére kerül, és megakadályozza, hogy a csőbe már felszívott víz visszafolyjon a kútba. Ezeket a fajtájú szivattyúkat az első használat előtt fel kell tölteni vízzel. Emellett még alkalmasak gázos víz kitermelésére is. Ez azért hasznos mivel sok kút vize gázokat tartalmaz oldott állapotban.

Tájékoztató adatok leírása

  • Hmax érték – manometrikus emelőmagasság

A Hmax a szivattyú teljes manometrikus emelőmagasságát adja meg méterben. A felszíni szivattyúkon feltüntetett teljes manometrikus emelőmagasság két adat együttese a szívó mélységé és a nyomó magasságé.

  • Qmax érték – a szivattyú maximális szállítási értéke

A Qmax a szivattyú szállítási értékét adja meg általában liter/perc vagy m3/óra értékkel. (1 m3 = 1000 liter)

Környezetbarát

Legnagyobb előnye a kerti szivattyúknak, hogy rendkívül energiatakarékosak, és környezetkímélő megoldást nyújtanak mindenki számára. Ez ma már nagyon fontos, hisz mindenki arra próbál törekedni, hogy még jobban vigyázzon környezetére. Ezekkel az innovatív kerti szivattyúkkal nem csak a környezetünket védjük, hanem rengeteg pénzt is lehet spórolni velük. A nagy teljesítményű motornak és hidraulikájának köszönhetően a termék ára 2 éven belül visszatérül.