Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek. 

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor, zuhanyzáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek. Ebből kifolyólag, körültekintően, számos fontos szempontot figyelembe véve kell választani, mert a csaptelepek hosszútávon lesznek életünk részei.

Milyen a jó csaptelep?

Ellát minden szükséges feladatot, amit elvárunk tőle, nem akadályoz semmiben. Sőt! A jó csaptelep rendelkezik számos olyan funkcióval, ami mindennapjainkat könnyebbíti meg észrevétlenül. Kényelmes, használatakor a kezünkbe simul, esztétikus, gazdaságosan bánik a vízzel és könnyen tisztítható. A minőségi csaptelep hosszú távon megtérülő befektetés, hosszabb élettartama mellett biztosítja a lehetőséget, hogy kevesebb víz felhasználásával érjük el ugyanazt az élményt.

Ergonómia

Kézre áll, kényelmes, könnyen szabályozható, fokozatmentesen állítható és nem akadályoz a szabad mozgásban. Mosogató csaptelep esetén fontos szempont az is, hogy az edények könnyen elférjenek alatta.

Esztétika

Rengeteg forma és stílus képviselteti magát csaptelepek terén is. Választáskor fontos, hogy harmonizáljon a többi csapteleppel, amikkel egy térben lesz és az enteriőrrel is, amiben végleges helyét megkapja.

Gadzaságosan bánik az erőforrásokkal

Alacsony átfolyási sebességgel, azaz kevesebb víz elhasználásával garantálja ugyanazt az élményt használatakor, mint kevésbé takarékos társai. A környezettudatos gyártók odafigyelnek arra is, hogy speciális perlátoraik segítségével, a vizet levegővel dúsítva energiát spórolhassunk.

csaptelep valasztas 1200x600

Ha mindez nem elég – Kényelmi funkciók

Vízkövesedés ellen

A csaptelepek perlátora hajlamos bevízkövesedni, aminek a hatására a víz, nem a legideálisabb sugárban folyik ki a csapból. Ennek elkerülésére a legtöbb esetben le kell csavarni a perlátort és leoldani róla a lerakódott vízkövet. Ma már azonban vannak olyan csaptelepek is, amiknek a perlátora egy gumi réteggel van bevonva, melyről egy ujjmozdulattal le lehet pergetni a vízkövet.

Bajonettzár

Nem tudsz rendesen szellőztetni? A mosogató az ablak alatt van? A problémádat egy bajonettzáras csaptelep meg tudja oldani. Megfogod a csaptelep lengőkarját, kiemeled, elfekteted a csap kiállása mellett és már tárhatod is ki az ablakot!

Kihúzható zuhanyfej

Túl nagy az edény ahhoz, hogy a csap alatt vizet tölts bele? Használj kihúzható zuhanyfejjel rendelkező csaptelepet, ami nagy mértékben megnöveli a csaptelep hatótávolságát és kényelmesebbé teszi a használatát.

csaptelep valasztas kludi amba 1200x600

 

Nobili csaptelep

  • ALL
    ALL
  • cache/resized/06891e4915829803da7f74dd9afa0e69.jpg
    Csaptelep
Load More
108.355 Ft
101.350 Ft
71.255 Ft
88.675 Ft
123.750 Ft
82.700 Ft
112.980 Ft
108.585 Ft
Load More