Bendedek és Tsa. Kft - Kondorosi út

Komfortos otthon egy életre a Benedek Szerelvénytől

A technika világával párhuzamosan a modern élet kihívásaira válaszként az épületgépészet is ugrásszerűen fejlődött az elmúlt évtizedekben.
Ma már egy családi háznak vagy egy lakásnak egészen új, összetettebb követelményeknek kell megfelelnie, mint akár 10 évvel ezelőtt.

Az 1993-ban alakult, magyar tulajdonú Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolja Ön és családja életét. Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.
A kezdeti beruházásokat körültekintően elvégezve, minőségi rendszereket választva, csökkentheti jövőbeni otthonának karbantartási és üzemeltetési költségeit is.
Már meglévő ház esetében a gépészeti korszerűsítéssel éves szinten akár több százezer forintot is megtakaríthat. Egy megfelelően méretezett, felújított épületgépészeti rendszer ráadásul a lakók kényelmét és egészségét is nagymértékben javítja.

Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben kollegáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!
Épülő otthonára tekintsen hosszútávon megtérülő befektetésként, építse fel a legjobb anyagokból, és élvezze, ahogy az évek alatt megtérül a befektetése.

Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot és a gyors, pontos kiszolgálást.

Célunk kezdetektől fogva vásárlóink magas szintű kiszolgálása, amihez szakképzett munkatársaink nyújtanak segítséget. Munkatársaink felkészültségét rendszeres szakmai továbbképzések biztosítják. Cégünk elkötelezett a magas minőségű termékek forgalmazásában, ezért palettánkon a legjobb hazai és európai gyártók folyamatos fejlesztés alatt álló termékei találhatóak. A kereskedelem mellett egyéb szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Két városban három üzletben várjuk vásárlóinkat. Kondorosi úti üzletünkben egy több mint 300m2 területű bemutatóteremben nézhetik és vásárolhatják meg termékeinket.

Amiért megéri minket választani:

  • állandó akciók
  • rendszeres termékbemutatók
  • széles termékpaletta
  • díjtalan házhozszállítás Budapest területén
  • gépek bérbeadása
  • személyre szabott árajánlatok készítése
  • projektek kereskedelmi lebonyolítása szakmai előadások szervezése
  • gyárlátogatások lebonyolítása (hazai és külföldi)
  • bankkártyás fizetési lehetőség

A Benedek és Tsa Kft. tagja a CU cégcsoportnak, ezért beszerzési áraink és termékválasztékunk lehetővé teszi a versenyképes kereskedelmet.