T-boss fürdőszobabútor akció

T-boss fürdőszobabútor akció

Fürdőszobabútorok 30% kedvezménnyel!
A T-boss termékpalettáján széles választékot találhat a legkiválóbb minőségű fürdőszobai bútorokból. A változatos formavilágnak, valamint a nagy szín és elemválasztéknak köszönhetően minden fürdőszobába könnyedén találhat tökéletes bútort!
Bővebben a T-Boss akcióról....
Viega nyomólap ajándékba

Viega nyomólap ajándékba

Viega előfalrendszerek
Vásároljon 2 db Viega Eco Plus WC keretet, és egy krómozott Viega nyomólapot adunk ajándékba! Az akció a készlet erejéig vagy legkésőbb 2017.12.31-ig érvényes.
Bővebben az Viega akcióról...
Viega MegaPress akció

Viega MegaPress akció

Viega - MegaPress akció 2017
Vásárolj Megapresst 150.000 Ft-ért, és egy Viega munkaruhát adunk ajándékba! Akció 2017.12.31-ig tart.
Bővebben a Viega akciójáról...
Sentinel csomag AKCIÓ!

Sentinel csomag AKCIÓ!

Sentinel csomag AKCIÓ!
Vásároljon most kedvezményes áron Sentinel X100 korróziógátló és X800 tisztító folyadékot, és készítse fel otthona fűtési rendszerét a téli szezonra!
Bővebben a SENTINEL akcióról...
Alföldi CleanFlush

Alföldi CleanFlush

Perem nélkül a tisztaságért
Az Alföldi CleanFlush WC-je gyorsan és egyszerűen tisztítható a perem nélküli dizájnnak köszönhetően. Ugyanakkor a WC teljes belső felülete teljes egészében öblítésre kerül, és csupán 3/4,5 liter vizet használ fel az öblítéshez. így Ön pénzt, időt és jelentős mennyiségű vizet takaríthat meg! A kombipackban található WC-ülőke Soft Closing (lecsapódásmentes) és Quick Release (tisztításkor kipattintható a zsanérból) megoldással rendelkezik.
Bővebben a Alföldi CleanFlush WC-ről.
Lazzarini radiátorok

Lazzarini radiátorok széles választéka

Design radiátorok elérhető áron
Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy törölközőszárító radiátorban. Modern külső, választható letisztult fehér vagy elegáns króm felület.
Tekintse meg a Lazzarini radiátorokat....
Technik ThermPro lapradiátorok

Technik Therm lapradiátorok

Miért pont a Technik Therm?
A TechnikTherm radiátorok kimagasló technikai tartalma garantálja az esztétikus és energiahatékony rendszerek kialakításának a lehetőségét. Könnyű szerelhetőségükkel és kimagasló ár/érték arányukkal a Technik Therm lapradiátorok kielégítik a velük szemben megfogalmazott összes igényt.
Bővebben a Technik Thermről....