T-boss fürdőszobabútor akció

T-boss fürdőszobabútor akció

Fürdőszobabútorok 30% kedvezménnyel!
A T-boss termékpalettáján széles választékot találhat a legkiválóbb minőségű fürdőszobai bútorokból. A változatos formavilágnak, valamint a nagy szín és elemválasztéknak köszönhetően minden fürdőszobába könnyedén találhat tökéletes bútort!
Bővebben a T-Boss akcióról....
Viega MegaPress akció

Viega MegaPress akció

Viega - MegaPress akció 2017
Vásárolj Megapresst 150.000 Ft-ért, és egy Viega munkaruhát adunk ajándékba! Akció 2017.12.31-ig tart.
Bővebben a Viega akciójáról...
MBSZ rendelet módosítás

Égéstermékelvezetővel kapcsolatos rendelet módosítás

Az MBSZ rendelet módosítása miatt a C6 égéstermék elvezetési besorolással nem rendelkező kondenzációs kazánokhoz csak a saját márkás, gyári égéstermék elvezetésük használható! Milyen következményekkel jár ha a készüléknek nincsen C6 égéstermék besorolása?
Bővebben a rendelet módosítással kapcsolatban
Grundfos Alpha 3 keringetőszivattyú

Grundfos Alpha 3 keringetőszivattyú

Hidraulikai beszabályozás könnyedén. – Tegye könnyebbé életét!
A Grundfos Alpha 3 szivattyú újraértelmezi mindazt, amit eddig egy kisméretű háztartási keringetőszivattyú képességeiről tudtunk. Az Alpha 3 szivattyú beépített, egyirányú kommunikációs jellemzőinek köszönhetően otthoni radiátorainak hidraulikai beszabályozása gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Ez a szerelőkön túl a lakástulajdonosok számára is előnyt jelent, hiszen ezáltal jelentősen csökkenthető a fűtésszámlájuk.
Bővebben az Alpha 3 keringetőszivattyúról...
Technik ThermPro lapradiátorok

Technik Therm lapradiátorok

Miért pont a Technik Therm?
A TechnikTherm radiátorok kimagasló technikai tartalma garantálja az esztétikus és energiahatékony rendszerek kialakításának a lehetőségét. Könnyű szerelhetőségükkel és kimagasló ár/érték arányukkal a Technik Therm lapradiátorok kielégítik a velük szemben megfogalmazott összes igényt.
Bővebben a Technik Thermről....