A Benedek Szerelvény és a Lazzarini közös nyereményjátékot hirdet!

Játssz a Benedek Szerelvénnyel!

A méltán népszerű szaniter új bekötési méretekkel rendelkezik!

A Benedek Szerelvénynél szeretnénk a lehető legjobb kiszolgálást nyújtani Önnek a jövőben is, éppen ezért szeretnénk, ha Ön is értesülne arról, hogy milyen változtatásokat hajtunk végre Adatvédelmi irányelveinkben.

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett az E.ON ügyfélszolgálatára, ahol visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett.

A Geberit csoporthoz tartozó Keramag márka termékei 2019-től bekerülnek a Geberit márka név alá

2018. január 1-től a napelem után fizetendő termékdíj 114 forintról 54 forintra csökken kilogrammonként.

2018. szeptember 26-án léptetik életbe az újabb rendelkezéseket a kazáncserékkel kapcsolatban. Ez főként a társasházban élőket érinti, ugyanis megszűnik a turbós kazánok helyére felszerelhető ErP minősítéssel rendelkező TURBO kondenzációs készülékek gyártása, emellett a rendelkezés szigorítja a nitrogén-oxid (NOx) kibocsátást is. A NOx kibocsátási érték miatt az eddig Erp minősítéssel elfogadott hagyományos kéményes készülékekben is jelentős műszaki átalakítás szükséges.

2018. január 1-től életbe lép az energetikai előírások szigorítása. A szigorítások érintik a házépítőket, felújítókat, kivitelező szakembereket, műszaki ellenőröket és a tulajdonosokat is.

A VIEGA MEGAPRESS G rendszere (az első gázszerelésekhez alkalmas, vastagfalú acélcsövek préskötése) a TIGÁZ szolgáltatási területén is engedélyezett.