×

Megújultunk!

Amennyiben az új burkolatos weboldalunk miatt kattintott ide, akkor azt itt máris elérheti: 

www.benedekburkolat.hu


Ha kíváncsi, hogy milyen fejlődésen kellett keresztül mennünk ahhoz, hogy létrehozhassuk, akkor olvasson tovább!

Benedek Szerelvény - Benedek Burkolat

A Benedek és Tsa Kft.-t 1993-ban alapították épületgépészeti termékek forgalmazására. Az idő előrehaladtával azonban egyértelművé vált, hogy a szerelvények és az egyéb épületgépészeti rendszerek nehezen szétválaszthatók más fürdőszobai berendezésektől és a burkolatoktól.
Így 2010-ben megalapítottuk az első burkolatos szakosztályunkat az érdi Benedek Szerelvény szaküzletünkben, majd 2015-ben Kondorosi úti üzletünkben alakítottunk ki bemutatótermet.
A neves olasz és spanyol burkolatgyártók termékei közül több száz családot forgalmazunk, amiknek jelentős része bemutatótermeinkben meg is tekinthető bemutatószobákban és állványokon.
A burkolataink iránti nagy érdeklődést és folyamatosan változó vevői igényeket szem előtt tartva munkatársaink a 3D látványtervezést is elsajátították. Így az üzletünkben elérhető burkolatokhoz és fürdőszobai termékekhez már professzionális látványtervet is tudnak készíteni.
A folyamatosan bővülő árukészlet és a fejlődő szakmai csapatunk pedig olyannyira kinőtte magát, hogy szükségesnek tartottuk a külön weboldal létrehozását, ahol az érdeklődők megtekinthetik az olasz és spanyol gyártók divatos és időtálló burkolatait.

benedek burkolat

Hidegburkolat és segédanyag márkáink

  • Sant’Agostino
  • Cifre
  • Marazzi
  • Ibero
  • Ragno
  • Dual Gres
  • Durstone
  • Sopro

Szolgáltatásaink

3D Fürdőszobai látványtervezés

Ön kiválasztja az elképzeléseinek leginkább megfelelő burkolatot, és a fürdőszobai berendezéseket, munkatársaink pedig elkészítik Önnek az első két látványtervet díjmentesen!

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket akár ingyen házhoz is szállítjuk! Cégünk saját gépjárműparkkal rendelkezik, a nagyobb rendeléseket egyedi elbírálás alapján akár ingyen kiszállítjuk! Kérje ajánlatunkat!

Tanácsadás

Szakértő munkatársaink folyamatos oktatásban részesülnek. Ismerik a termékeket, a gyártási folyamatokat, a vevői igényeket és az aktuális trendeket egyaránt!
Ráadásul a padlólapok és csempék mellett fürdőszobai és épületgépészeti termékeink kapcsán is megfelelő segítséget tudnak nyújtani. Forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Segítség a megfelelő termékek és az optimális helykihasználás érdekében

Egy jól megválasztott burkolat vagy fürdőszobai berendezés hosszútávon lesz otthona része. Egy megfelelő színnel, mintával vagy formával egészen új külsőt adhat otthonának, és játszhat a terek kialakításával, egy kis helyiséget is naggyá varázsolhat. Munkatársaink az optimális szín- és térhatás elérésében is tudnak segíteni.

Anyagmennyiség kalkuláció

Ha kiválasztotta a burkolatot, akkor nagyon fontos kiszámolni a szükséges anyagmennyiséget. Ez több tényezőtől függ, úgy mint a burkolandó helyiség mérete, elrendezése és a választott burkolatok mérete valamint formája.
Értékesítőink az anyagigényt is segítenek meghatározni!

Rehau akcio

3 X 3 RAUTHERM SPEED AKCIÓ: Az akció során három termék három hónapon keresztül kedvező áron érhető el.

Viega akcio

Az akcióban szereplő termékek a Viega Smartpress, Viega Megapress és a Viega előfalrendszer.

Alföldi 4033 Wc

A méltán népszerű szaniter új bekötési méretekkel rendelkezik!

GDPR - Adatvédelmi nyilatkozat

A Benedek Szerelvénynél szeretnénk a lehető legjobb kiszolgálást nyújtani Önnek a jövőben is, éppen ezért szeretnénk, ha Ön is értesülne arról, hogy milyen változtatásokat hajtunk végre Adatvédelmi irányelveinkben.

eon

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett az E.ON ügyfélszolgálatára, ahol visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett.

Geberit márkaváltás - Monolyth

A Geberit csoporthoz tartozó Keramag márka termékei 2019-től bekerülnek a Geberit márka név alá

Csökken a napelemek utáni díj

2018. január 1-től a napelem után fizetendő termékdíj 114 forintról 54 forintra csökken kilogrammonként.

Remeha Tzerra kazán

2018. szeptember 26-án léptetik életbe az újabb rendelkezéseket a kazáncserékkel kapcsolatban. Ez főként a társasházban élőket érinti, ugyanis megszűnik a turbós kazánok helyére felszerelhető ErP minősítéssel rendelkező TURBO kondenzációs készülékek gyártása, emellett a rendelkezés szigorítja a nitrogén-oxid (NOx) kibocsátást is. A NOx kibocsátási érték miatt az eddig Erp minősítéssel elfogadott hagyományos kéményes készülékekben is jelentős műszaki átalakítás szükséges.

ERP Energetikai korszakváltás

2018. január 1-től életbe lép az energetikai előírások szigorítása. A szigorítások érintik a házépítőket, felújítókat, kivitelező szakembereket, műszaki ellenőröket és a tulajdonosokat is.

1. oldal / 2