×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Benedek és Tsa Kft „Karácsonyi kaparj és nyerj!”
nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

1. A nyereményjáték szervezője
A BENEDEK ÉS TSA KFT. „KARÁCSONYI KAPARJ ÉS NYERJ!”
nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Benedek és Tsa Kft. (székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.; cégjegyzékszám: 01-09-949430; adószám: 10845204-2-43; a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek
2.1. A Játékban részt vehet minden, 16. életévét betöltött devizabelföldi, magyar lakcímmel rendelkező, a 2.2. pontban meghatározott személyek körébe nem eső természetes személy (a továbbiakban: "Játékos"), aki a Játék időtartama alatt vásárol legalább 5.000 Ft feletti értékben, bármely terméket a három ( 1. 1116 Budapest Kondorosi út 5/a.; 2. 1111 Budapest Kruspér utca 6.; 3. 2030 Érd Fehérvári út 63-65.) Benedek Szerelvény üzletben.

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.
A Játékban résztvevő Benedek Szerelvény üzletek, továbbá a Szervezővel szerződéses kapcsolatban álló azon gazdálkodó szervezetek, amelyek a Játék időtartama alatt a szerződés teljesítése során a Szervező bármely telephelyén, bármely időtartamban munkát végeznek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói szintén nem jogosultak sem közvetlenül, sem közvetetten részt venni a Játékban.

3. A Játékban résztvevő termékek

• BWT vízszűrő kancsó
• Rothenberger 38 részes dugókulcs készletet
• Siemens RDJ100 digitális termosztát
• Grohe Eurosmart csaptelep
• Bwt kulacs
• Rothenberger galléros póló
• Siemens thermo bögre
• Grohe kulacs

4. A Játék időtartama
A Játék 2020.12.14. 07 óra 00 perctől - 2020.12.18. 16 óra 30 percig tart vagy az 1564 (ezerötszázhatvannégy) db sosrjegy erejéig.

5. A Játék menete

5.1. A Játék menete

Vásárolj legalább 5.000 Ft értékben a 2.1 pontban felsorolt Benedek Szerelvény üzletei bármelyikében, és a Játék Közreműködőjétől a vásárlás után egy lekaparható sorsjegyet kapsz 5.000 Ft feletti vásárlás esetén. A lekaparható sorsjegy számlánkként 1 darab adható, a számlának minimum 5.000 Ft értékű kell, hogy legyen.

5.2. Nyeremények és azok átvétele

Amennyiben a lekapart sorsjegyen ,,SAJNOS NEM NYERTÉL” felirat szerepel, a Játékos nem nyert.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY BWT KANCSÓT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Bwt vízszűrős kancsó terméket kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY ROTHENBERGER DUGÓKULCS KÉSZLETET!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Rothenberger 38 db-os dugókulcs készlet terméket kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY SIEMENS RDJ100 TERMOSZTÁTOT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Siemens RDJ100 termosztát terméket kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY GROHE EUROSMART CSAPTELEPET!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Grohe eurosmart csaptelep terméket kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY BWT PÓLÓT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Bwt pólót kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY ROTHENBERGER PÓLÓT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Rothenberger pólót kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY SIEMENS POHARAT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Siemens elviteles poharat kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a lekapart sorsjegyen „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY GROHE KULACSOT!” felirat szerepel, a Játékos egy (1) db Grohe kulacsot kap ajándékba a Benedek Szerelvény üzletében. A nyeremény beváltható azonnal vagy a Játék időtartama alatt. Ha a játékos nem azonnal kívánja átvenni az ajándékot úgy a játék időtartama alatt csak azon üzletben veheti át, ahol nyerte a nyereményt a számla vagy blokk és a sorsjegy felmutatásával.

Amennyiben a nyertes Játékos nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül, részére a nyeremény nem adható át.

5.3. Nyeremények átvétele
A nyertes Játékos a nyereményt az alábbiak szerint veheti át:

Aki terméket nyert, az a nyereményt (a terméket) azonnal átveheti az adott Benedek Szerelvény üzletben vagy a Játék végéig a terméket azon üzletben, ahol a nyertes sorsjegyet kapta, illetve, ahol a vásárlás történt, a vásárlást igazoló blokk és a nyertes sorsjegy bemutatásával.

6. Nyeremények
A Játék keretében:
• 1564 (ezerötszászhatvannégy) darab sorsjegy érhető el a Benedek Szerelvény üzletekben.
• amelyből összesen 3 db (három) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY BWT KANCSÓT!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből összesen 3 db (három) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY ROTHENBERGER DUGÓKULCS KÉSZLETET!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből összesen 3 db (három) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY SIEMENS RDJ100 TERMOSZTÁTOT!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből összesen 3 db (három) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY GROHE EUROSMART CSAPTELEPET!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből 10 db (tíz) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY BWT PÓLÓT!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből 10 db (tíz) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY ROTHENBERGER PÓLÓT!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből 10 db (tíz) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY SIEMENS POHARAT!” feliratú sorsjegy van játékban.
• amelyből 10 db (tíz) darab „GRATULÁLUNK, NYERTÉL EGY GROHE KULACSOT!” feliratú sorsjegy van játékban.

7. Információ a Játékról
A Játékkal kapcsolatos információk, valamint a Játék hivatalos Játékszabályzata megtalálható a https://benedekszerelveny.hu/karacsonyi-jatek honlapon. A nyereményekkel kapcsolatos kérdések esetén keresse a Szervező ügyfélszolgálatát a promóció teljes időtartama alatt a 06-1-382-6189-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

8. Személyi jövedelemadó
A Nyereményeket SZJA és egyéb járulék nem terheli. Ugyanakkor a Szervező vállalja, hogy amennyiben felmerül adó- vagy egyéb járulékfizetési kötelezettség a nyereményekkel kapcsolatban, úgy a Szervező a nyertes Játékosok nevében kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

9 . Vegyes rendelkezések

9.1. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályzatban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt és legfeljebb annyi nyereményt oszt ki, amennyi a jelen Játékszabályzat 6. pontjában szerepel.
9.2. A vásárlóhelyi kommunikációs anyagok nyomtatási hibáiért a Benedek és Tsa Kft. továbbá mindezek tulajdonosai, vezető tisztviselői és alkalmazottai kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
9.3. A nem valós AP kódot tartalmazó blokkok vagy számlák érvénytelenek és nem vehetnek részt a Játékban. A Játékban résztvevő blokkok és számlák és az azokon szereplő vásárlási adatok érvényességével kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó. A Szervező a blokkok/számlák és a rajtuk szereplő vásárlási adatok tulajdonjogával kapcsolatban felmerülő vitákkal kapcsolatban kizárja a felelősségét.
9.4. A nyeremények másra át nem ruházhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem válthatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.
9.5. Szervezők kizárják a felelősségüket a nyeremények postai kézbesítése során rajtuk kívülálló okokból keletkező elveszés, késés, megsemmisülés stb. miatt.
9.6. A Játékosok a Játékban való részvétellel kifejezetten elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályzatot, amely megtalálható a https://benedekszerelveny.hu/karacsonyi-jatek honlapon.
9.7. Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatot bármikor megváltoztathassa külön értesítés és indoklás nélkül.
9.8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalás gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve felfüggessze vagy kizárja a Játékost és a nyereményének az átadását. A Játékból– a Szervezők megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban vesznek részt a játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen játékosoknak minősülnek például a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi játékost. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőknek és/vagy a Közreműködőnek okoztak.
9.9. Szervező kizárja a felelősségét minden olyan esetben, amikor az alkalmazottai, képviselői a Játék lebonyolítása során nem tartják be a jelen Játékszabályzatban írtakat.