Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Kaparj és nyerj

Karácsonyi  meglepetés nyereményjátékunk
A játék időtartama: 2023. december 4-9.

Várakozással teli karácsonyi időszak közeledik, és mi, az üzlet csapatával, izgalmas és kihagyhatatlan lehetőséget kínálunk az ünnepi vásárlásokhoz. Az év legcsillogóbb ünnepén szeretnénk meglepni hűséges vásárlóinkat egy lenyűgöző nyereményjátékkal. Gyere el hozzánk valamelyik üzletünkbe 2023.12.04. - 2023.12.09 között, vásárolj kedvenc termékeink közül legalább 10.000 Ft értékben, és egyedi, limitált kiadású karácsonyi nyereménykaparós sorsjegyet adunk neked, amellyel megnyerheted az értékes ajándékok egyikét. * Játékszabályzat - A játék kizárólag az üzletben való vásárlásokra és személyes átvételre vonatkozik, az online webes rendelések amik kiszállítással kerülnek teljesítésre, nem válthatók sorsjegyre.

A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÜZLETEINK:

1116 Budapest
Kondorosi út 5/a

1239 Budapest
Péter apostol u. 3.

2030 Érd
Fehérvári út 63-65.

NYEREMÉNYEK:

Az alábbi nyereményeket - a három üzlet között elosztva - rejtettük el  a kaparós sorsjegyek közé
a SMEG, az ARISTON, a GROHE, a ROTHENBERGER és az IMMERGAS jóvoltából:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

SMEG

FŐDÍJ:
1 db turmixgép piros

ARISTON

3 db ANDRIS Elite 10U/5EU vízmelegítő

GROHE

1 db EUROSMART mosdócsaptelep
1 db Tempesta fejzuhany Ο
1 db Tempesta fejzuhany Π

ROTHENBERGER

3 db Robucket szerszámosvödör
10 db baseball sapka
10 db snitzer

IMMERGAS

4 db fekete hátitáska
4 db összehajtható hátizsák
4 db termosz
4 db bögre
4 db USB átalakító

SMEG turmixgép

Ez a gyönyörű piros turmixgép az 50-es évek retro hangulatát idézi: 4 fokozat, 4 program, 1,5 L űrtartalom. A HÁZTARTÁS IKONIKUS DARABJAI Ezek a gömbölyded, kompakt készülékek bármilyen stílusú konyhának ékességei lehetnek. Elsősorban – de nem kizárólag - olyan emberek számára készültek, akik egy séf profizmusával állnak a főzéshez. A Smeg valamennyi háztartási kisgépe olyan eszköz, mely az étel előkészítésének minden szakaszában kiválóan teljesít, és ez tökéletes összhangban áll energikus karakterével

Image

A SMEG termékek már több, mint 60 éve elterjedtek az egész világon széles körben, mint ízléses és elegáns készülékek, melyek egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, mindezt annak köszönhetően, hogy a SMEG világhírű építészekkel közreműködve hozza létre egyedi termékeit. Eredeti és ergonomikus termékek, melyek megtervezésénél teljes mértékben a design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában. A világhírű építészek nevével fémjelzett Design-családok termékei részletekig terjedő egységes alkotások. Renzo Piano, Guido Canali és még számos művész munkája következtében a készülékek egységes, mégis sajátos, megkülönböztető stílust kölcsönöznek konyhájának.

Image

Az Ariston Innovatív és energiatudatos termékek széles választékát biztosítja világszerte, melyek emberek otthoni életét teszik jobb minőségűvé és egyszerűbbé. Az Aristonnál a legújabb és leghatékonyabb technológiákat használjuk komplex és energiatudatos megoldásainkhoz. Célunk, hogy minden termékünk könnyen beüzemelhető, működtethető és karbantartható legyen. Hatékonynak és megújulónak lenni, energiaforrástól függetlenül - ez az a cél, ami minden egyes termék megálmodásakor a szemünk előtt lebeg. Olasz gyökereinkből adódik, hogy az otthon melegét a családi élet központjának tekintjük - ezért biztosítjuk, hogy minden egyes termékünk biztonságos, megbízható, könnyen beüzemelhető és kezelhető legyen. Fontos számunkra, hogy vásárlást követően is biztosítsuk a szakértői segítséget ügyfeleink számára - legyen szó tanácsadásról, távdiagnosztikáról vagy épp szervizelésről.

ARISTON ANDRIS ELITE 10U/5 EU

Az Ariston ANDRIS ELITE egy új tervezésű, kompakt elektromos vízmelegítő, 10 literes kapacitással, a mosogató alá vagy fölé szerelve. A rendkívül sűrű poliuretán hőszigetelés minimális hőveszteséget biztosít. Az Andris vízmelegítőket egy új termosztát vezérli, amely lehetővé teszi a vízhőmérséklet pontos beállítását és szabályozását. Az exkluzív olasz design mellett előnyei: ABS biztonsági csomag, Intelligens, intuitív kijelző LED-es hőmérsékletjelzőkkel, BOOST funkció – a forró víz gyorsabb elkészítéséhez, az ECO EVO funkció lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését.

GROHE EUROSMART mosdócsaptelep

Egykaros, álló mosogató csaptelep, forgatható kifolyócsővel. Egylyukas kivitel, GROHE Long-Life felületkezelés...

GROHE TEMPESTA 250 Cube fejzuhany négyzetes/kerek

1 féle vízsugárral, Rain / Esőztetés GROHE DripStop funkcióval, GROHE DreamSpray tökéletes zuhanysugár, GROHE StarLight króm felület...

Image

A Grohe kényelmessé, önfeledté és biztonságossá teszi vízhasználatát otthonában. Termék kínálata fürdőszobai, konyhai és okos otthon termékekből tevődik össze. Kiváló ár-érték arányával és német precizitásával a vízhasználat maximális élvezetét képes nyújtani. A GROHE Blue buborékot visz otthonába. Kényelmet és egészséges életmódot kínál környezetbarát csomagban mind azoknak, akik energiát és időt szeretnének maguknak megspórolni. A csapszűrésből adódó energiafogyasztás messze eltörpül a palackozott ásványvizek kitöltése és szállítása alatt történő környezetszennyezés mellett. Tudta, hogy egy liter palackozott ásványvíz előállításához hét liter víz szükséges? A GROHE Blue funkcióval erőforrásokat és pénzt takaríthat meg.

Image

A Rothenberger már több évtizede világvezető szerepben az innováció és a technológiai igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártásában. A vállalat bátorsággal és vállalkozószellemmel néz az új kihívások felé, nem hátrál, hanem szembenéz a problémákkal. Hisznek a minőségben, dinamikus fejlődésben és tiszteletben. A professzionális felhasználók preferált partnereként a Rothenberger komplett megoldásokat kínál csövek kiépítéséhez, valamint a kapcsolódó szervizelési és karbantartási munkához. Az által gyártott több, mint 6000 termékkel a modern prémium csőszerelő szerszámok és csőmegmunkáló gépek, illetve környezetvédelmi technológiák legátfogóbb kínálatával rendelkeznek a világon.

Rothenberger ROBUCKET szerszámos vödör

A ROBUCKET szerszámos vödör kompatibilis a ROCASE hordtáskarendszerrel, és a hordtáskákra rögzíthető. A vödör belsejében literjelölés van, és a ROBOX B2650 dobozok belehelyezhetők a kis alkatrészek rendszerezése céljából.
A széles fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé A ROBOX B2650 a vödörbe rögzíthető a kis alkatrészek rendszerezéséhez Literjelölés a vödör belsejében.

IMMERGAS

A jól megszokott Immergas minőség ma már túlmutat a gázkészülékek széles palettáján. Az új fűtési és/vagy hűtési technológiák képesek kiváltani az eddig alkalmazott megoldásokat. A hibrid rendszerek olyan megoldásokat kínálnak korunk kihívásaira, melyek teljes elektronikai és hidraulikai előkészítésükkel gyárilag tartalmazzák a megújuló és hagyományos energiaforrások felhasználását vagy annak lehetőségét. A felhasználók elképzeléseit szem előtt tartva a szakemberek szinte szabadon vegyíthetik a gázüzemű kazánok, a különböző hőszivattyúk, a napkollektoros és a napelemes rendszerek használatát.

Image

Immergas kazán - Sikertörténet a gázkazán gyártásban - Ma az Immergas több száz szakembere ugyanolyan lelkesedéssel és eltökéltséggel, ugyanezért dolgozik nap mint nap. Elkötelezettségüket és szakértelmüket a folyamatos megújulás fényében adják tovább azoknak, akik az Immergas termékek értékesítéséhez, telepítéséhez és javításához járulnak hozzá. Hibátlan működés, teljes körű rendszergarancia - A gázkazán hibátlan működésének elengedhetetlen feltétele a megfelelően megválasztott és kivitelezett égéstermék-elvezetési rendszer. A teljes körű rendszergarancia nyújtotta előnyök kiaknázásához ajánljuk figyelmébe az Immergas gyári, kazánjaival együtt tanúsított égéstermék-elvezető rendszereit. Az Immergas gázkazánjaira érvényes 5 évre szóló jótállását természetesen akkor is élvezheti, ha az égéstermék-elvezetéséhez más gyártó termékét választja.