Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image
Image

Egy őrülten jó nyereményjátékkal kedeveskedünk az üzletben vásárló vevőink részére. Gyere el hozzánk 2020.12.14-2020.12.18-ig vásárolj legalább 5.000 Ft értékben  és kaparj az értékes nyereményekért.

A játékban résztvevő üzletek:

 

1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.

1111 Budapest, Kruspér utca 6.

2030 Érd, Fehérvári út 63-65.

Nyeremények

Image
Image
Image

A játék időtartama:

 

2020.12.14. - 2020.12.18.

Image
BWT

3 db BWT vízszűrő kancsó

10 db BWT galléros póló

Image
Image

A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: a BWT-nél ezért dolgoznak nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjanak a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

A BWT Hungária Kft. a magyarországi vízkezelés meghatározó szereplője. Az eredetileg magyar családi vállalkozásként indult hazai leánycég a Best Water Technology (BWT) csoport tagja, amely Európa piacvezető vízkezelési technológiával foglalkozó cége: 2354 főt foglalkoztat 74 leány- és társvállalatnál.

Szakértelmük, illetve vízkezelő eljárásaik és termékportfólióik a vízkezelés teljes skáláját magukba foglalja: legyen szó háztartásokról, kereskedelemről, iparról, biotechnológiai- és gyógyszeriparról, szállodákról, kórházakról vagy hatóságokról.

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó két fázisban működik. Az első fázisban eltávolítja az ízrontó anyagokat, például a klórt a vízből. A második fázisban csökkenti az esetlegesen előforduló a nehézfémek egy részét.

A BWT Magnesium Mineralizer víztisztító kancsó lelke a BWT által szabadalmaztatott Mg2+ technológiát alkalmazó szűrőbetét. A szűrőbetét magnéziumot is juttat az ivóvízbe, amely segíthet előhozni és kiemelni a tea és a kávé rejtett zamatát és aromáját, de gazdag íz-világának köszönhetően önmagában fogyasztva is kifinomult íz-élményt nyújt.

Image

Sok évtizede a Grohe elkötelezett a technológia, a minőség, a tervezés és a fenntarthatóság márkaértékei mellett. Németországban szilárdan lehorgonyzott mérnöki, innovációs és tervezési tevékenységével a GROHE termékei a „Made in Germany” minőségi jelvényt viselik, ami végső soron megerősíti az ügyfelek bizalmát a márka iránt.

Csak az elmúlt tíz évben a GROHE sikerét megerősítette több mint 240 tervezési és innovációs díj. Világszerte számos nagy jelentőségű projektet készítenek a GROHE termékeivel, ami tanúsítja, hogy az építészek, a tervezők és a fejlesztők a márkát preferálják.

Rendkívül magas követelményeket állítottak annak az érdekében, hogy minden alkalommal, amikor használjunk egy Grohe csaptelepet, vagy belépünk egy Grohe zuhanyba, érezzük a különbséget.

Grohe Eurosmart egykaros mosdó csaptelep SilkMove 35 mm-es kerámiabetéttél kapható. A StarLight króm felületnek köszönhetően tisztán tartása könnyű és gyors lesz. QuickFix gyors szerelő rendszerrel a beépítése gyerekjáték.

Beépített hőmérséklet-korlátozó, húzórudas leeresztőgarnitúra 1 1/4", és flexibilis csatlakozótömlőkkel van felszerelve.

Image

A Rothenberger már több évtizede világvezető szerepben az innováció és a technológiai igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártásában. A vállalat bátorsággal és vállalkozószellemmel néz az új kihívások felé, nem hátrál, hanem szembenéz a problémákkal. Hisznek a minőségben, dinamikus fejlődésben és tiszteletben.

A professzionális felhasználók preferált partnereként a Rothenberger komplett megoldásokat kínál csövek kiépítéséhez, valamint a kapcsolódó szervizelési és karbantartási munkához. Az által gyártott több, mint 6000 termékkel a modern prémium csőszerelő szerszámok és csőmegmunkáló gépek, illetve környezetvédelmi technológiák legátfogóbb kínálatával rendelkeznek a világon.

A kutatás és a design iránti állandó elkötelezettségük lehetővé teszi a Rothenberger számára világhírű szerszámok és gépek gyártását. A fejlett és kifinomult technológia segítségével átfogó portfóliót fejlesztenek és gyártanak, amely több, mint 6000 kiváló minőségű termékből áll.

Rothenberger 38 részes dugókulcs készlet memóriahabos tartóban van elhelyezve. A tartalma az alábbi eszközökből áll 9x Hatlapfejű imbuszkulcs: 1,5–2–2,5–3–4–5–6–8–10 mm, 1x Markolat, 1/ 2col átfordítható hajtókar 72 foggal, 19x Dugókulcs Cr–V: 8–9–10–11–12–13–14–15-16–17–18–19–20–21–22–24–27–30–32 mm.

Továbbá 5x Extra hosszú dugókulcs: 10–12–13–17–19 mm, 1x Kardántengely, 2x Toldószár: 150–250 mm, 1x Csúsztatós T-kulcs ½-3/8 col.

Image

A 160-éven keresztül végzett fejlesztés és kutatás, a mérnöki tehetség, a több mint 50,000 aktív szabadalom mind ékes bizonyítéka a Siemens stabil hátteret kínáló ügyféltámogatásának, melyet az egészségügy, az energiaszektor, az ipar és az infrastruktúra területén fejt ki –globálisan és lokálisan egyaránt.

Az innováció a vállalt sikerének kulcsa, így a kutatás-fejlesztés kimagasló szerepet játszik fejlődésükben és gondolkodásmódjukban. Céljai közt szerepel, hogy az egyes felhasználói igényeknek megfelelően minden üzleti területen kimagasló helyet érjenek el fejlesztéseikkel.

A Siemens vállalat széles termékválasztékában megtalálható termékek természettudatosság jegyében születnek és magas szintű biztonságot, életminőséget kínálnak. Például a Synco living okos otthoni automatizálási rendszer, amelyet családi házakhoz, lakásokhoz terveztek, tökéletesen illeszkedik minden felhasználói igényhez. Mindent egy kezelő központról, vagy okos készülékeinkről lehet irányítani. Egyik sajátossága, hogy minden helyiség külön-külön szabályozható.

Az RDJ100 termosztát fűtési- vagy hűtési rendszerek esetében alkalmazható helyiség hőmérséklet szabályozására. A digitális kijelző mutatja a pillanatnyi helyiség hőmérsékleti értéket, az ON / OFF időket és a pillanatnyilag aktív üzemmód szimbólumát. Amikor a termosztát kapcsoló jelet küld a fűtő egység felé, a fekete háromszög jel látszik a kijelzőn.

Műanyag ház a digitális LCD kijelzővel, mely tartalmazza az elektronikát, a működtető alkatrészeket és a beépített hőmérséklet érzékelőt.