Lowara szivattyú

VÍZ - A kapocs a Lowara szivattyúi és a felhasználók között

A nemzetközileg elismert Lowara cég termékpalettáján az egyszerű kerti szivattyúktól és a házi vízellátó rendszerektől kezdve a nagy teljesítményű cirkulációs és ipari szivattyúkig minden terméket megtalálhat. A Lowara elkötelezett híve a prémium minőségű alapanyagoknak és a professzionális, innovatív designnak.
A Lowara rozsdamentes acél szivattyúi a lézerhegesztéses gyártási technológiának köszönhetően  ellenállóak az erős, agresszív vegyszerekkel szemben. A Lowara szivattyúi, és a szivattyúkhoz tartozó korszerű vezérlő és szabályozó rendszerei garanciát jelentenek a víz megbízható, biztonságos és gazdaságos felhasználására. Az innováció mindig is a Lowara márka egyik védjegye volt, amivel kiáll a kiváló minőség szinten tartása és az állandó fejlesztés mellett. Minden Lowara fűtési keringető szivattyú megfelel az aktuális ERP követelményeknek!

A Lowara a szivattyúk és a szivattyúrendszerek elkötelezett és megbízható fejlesztője, gyártója és szállítója. Vezető helyet foglal el az európai lakossági, ipari és közüzemi felhasználású szivattyúk piacán. A cég a Xylem Csoport tagja, amely a vízipari szivattyúk és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója.

robbantott abra honlapra 1134x792

 

lowara futesi szivattyuk kep

 

Lowara ecocirc BASIC szivattyú

Fűtési keringető szivattyú

lowara ecocirc basic 400x400 webreLowara ecocirc BASIC elektromos csat-lakozóval ellátott nagy szállítókapacitású fűtési keringető szivattyúk.

Magas hatásfokú kataforézis bevonattal ellátott öntöttvas szivattyúházzal rendelkező keringető szivattyúk ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel.
Az ecocirc BASIC használható automatikusan, vagy kézzel beállított sebességen, így alkalmazható radiátoros fűtésrendszerekben ( egy- és kétcsöves), padlófűtés és felületfűtési rendszerekben, kazánok vízellátására, szolár, vagy más ehhez hasonló rendszerekben.
Minden ecocirc Basic és Premium szivattyúhoz 2+3 év kiterjesztett jótállás jár!

 

Lowara ecocirc PREMIUM szivattyú

Fűtési keringető szivattyú

lowara ecocirc premium 400x400 webreA Lowara ecocirc PREMIUM egy kombinált LED-es állapotjelzővel és kapcsolóval ellátott keringető szivattyú.

Magas hatásfokú keringető szivattyúk ECM technológiával és állandó mágneses forgó-résszel. Az ecocirc PREMIUM a BASIC modellhez hasonlóan használható automa-tikusan, vagy kézzel beállított sebességen, így alkalmazható radiátoros fűtésrendszerekben, padlófűtés és felületfűtési rendszerekben, kazánok vízellátására, szolár, vagy ehhez hasonló rendszerekben.
A PREMIUM extra funkciói: A multi-kijelzőn automatikusan kerül megjelenítésre az aktuális teljesítményfelvétel, a szállítómagasság és a térfogatáram.

Lowara ecocirc PRO szivattyú

HMV keringető szivattyú

lowara ecocirc pro 400x400 webreA Lowara ecocirc PRO egy nagyhatékonyságú HMV keringető szivattyú fokozatmentesen változtatható sebességgel.

Kivitele a magas hatásfokot és alacsony zajszintet egyesíti megfizethető áron. A hagyományos szivattyúkhoz képest akár 90%-os megtakarítás érhető el az energia-költségekben. A magyar gyártmányú ecocirc PRO szivattyú ECM technológiával ellátott tengely nélküli gömbmotorral van szerelve. Hőszigteleő burkolatával együtt is egy praktikus, kompakt, kis méretű szivattyúról beszélhetünk. További opciók: Beépített időkapcsoló, hő-érzékelő, visszacsapó és elzáró.

Lowara ecocirc XL és XLplus szivattyú

Nedvestengelyű keringető szivattyúk

lowara ecocirc xl 400x400 webreNagy hatékonyságú, nedvestengelyű keringető szivattyúk. Egyes- és iker, öntöttvas, rozsda-mentes acél, vagy bronz kivitelben.

Az ecocirc XL és XLplus szivattyúk állandó és arányos nyomásszabályozásra is képesek. Miközben a folyamatos nyomáskülönbség és a hőmérsékletet beszabályozására is alkalmasak. Az XLplus modell WIFI kommunikációval van ellátva. Az ecocirc XL és XLplus szivattyúk szállítómagassága 19 méterig terjed. Az egyszerű használatot továbbá a levehető hibajel és az éjszakai csökkentett üzemmód biztosítja.

A Lowara széles termékpalettájával képes lefedni a piac épületgépészeti, szivattyúzási, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit is.
Termékei modern, környezettudatos kialakításával fellép a manapság egyre határozottabban megnyilvánuló túlzott energiafogyasztás ellen. A márka ez irányú törekvései a Lowara fűtési és használati meleg víz keringetőszivattyúit sem hagyták érintetlenül.
Egy keringető szivattyú élettartama során az energiaköltség a legnagyobb költségtényező. Ennek fényében különösen fontos a rendszerhez legjobban illeszkedő, optimális hatásfoktartományban üzemelő szivattyú kiválasztása. Egy keringető szivattyú fogyasztása ugyanis egy háztartás villamos energia fogyasztásának mintegy 15%-át teszi ki.

Döntsön környezettudatosan, használjon Lowara szivattyúkat!