« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

1111 Budapest, Kruspér utca 6. szám alatt található üzletünk április 1-től szombatonként zárva tart.

Lowara- Bízzon 50 év szakértelmében!

A Lowara immár 50 éve gyártja kiváló minőségű szivattyúit és vízkezelő alkalmazásait. Valamennyi termék megfelel az Európai Bizottság Ecodesign előírásainak, ami még hatékonyabb és környezettudatosabb gyártást és működést jelent. A Lowara, a Xylem csoport tagja kiemelt figyelmet fordít a prémium minőségű alapanyagok felhasználására, valamint a korszerű, innovatív design megőrzésére. A Lowara termékpalettáján a kerti szivattyúktól kezdve a házi vízellátó rendszereken át, a nagy teljesítményű cirkulációs és ipari szivattyúkig gyakorlatilag minden termék megtalálható.

Image
Image

2018-ban ingyenes hibafeltárás az Ön otthonában is a Lowara jóvoltából!

Az akció Magyarország területén, 2018-ban vásárolt lakossági kerti szivattyúk (DOC, DOMO, Scuba, GS, BG és DIWA sorozatok) esetén érvényes, 2018.12.31-ig. Az első kiszállás és hibafeltárás ingyenes. A gyártó a kiszállást a bejelentéstől számított 5 munkanapon belül vállalja. Amennyiben a helyszínen azonnal, pótalkatrész felhasználása nélkül kezelhető a reklamáció, a hibaelhárítás is díjtalan. Amennyiben a javításhoz alkatrész és újabb kiszállás szükséges, arról árajánlat készül.

Image

Azok között a Játékosaink közt, akik helyesen válaszolnak kérdésünkre és a nyereményjáték feltételeinek megfelelnek, kisorsolunk 1 db Nobili Cube zuhanygarnitúrát a Lowara felajánlásával.

Játék időtartama: 2018.06.28. - 2018.08.03.

Játék részvételi feltételei: Válaszoljon helyesen a kérdésre, adja meg nevét és email címét.

Mennyi ideje gyártja a Lowara szivattyúit és vízkezelő alkalmazásait?

Kérjük válaszoljon a kérdésre

Név(*)
Érvénytelen bevitel

E-mail cím(*)
Érvénytelen bevitel

Válasz(*)
Érvénytelen bevitel

SPAM filter(*)
Kérjük jelöld be, hogy nem vagy robot!

Image
Image

Vízelvezetéshez használható Lowara szivattyúk:

DOC zsompszivattyúk, DOMO szennyvízszivattyúk, DOMO GRI darálós szennyvízszivattyúk.
A szivattyúk a lakossági szennyvizet a lakóépületekből a fő csatornába, vagy a nyomás alatt lévő szennyvízrendszerbe továbbítják.

Image

Vízellátás területén használható Lowara szivattyúk:

Block BG(M) önfelszívó házi vízellátók, CEA,CA rozsdamentes acél centrifugál szivattyúk, GENYO szivattyú vezérlő, SCUBA búvárszivattyúk, e-GS 4 Coll kútszivattyúk.

Image

Hűtés, fűtés, klíma szakterületen használható Lowara szivattyúk:

Ecocirc BASIC, PREMIUM nagyhatékonyságú keringető szivattyúk, Ecocirc Pro nagyhatásfokú HMV keringető szivattyúk, Ecocirc XL és XLplus nagyhatékonyságú, nedvestengelyű keringető szivattyúk és TP1 kondenzvíz átemelő kondenzációs kazánokhoz és légkondicionáló rendszerekhez.

Lowara szivattyúk