Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Lowara- vezető nemzetközi márka

A Lowara vállalatot Olaszországban alapították 1968-ban. Európában jelenleg 4 helyszínen gyártanak (Olaszország, Egyesült Királyság, Magyarország és Lengyelország). Termékeit mára a tisztavizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik. A Lowara széles termékpalettájának köszönhetően képes az épületgépészeti, szivattyúzási, nyomásfokozási, illetve ipari igényeket is teljes mértékben lefedni.

Image

A Lowara és a Xylem brand

1997-ben a társaság a világ egyik meghatározó műszaki megoldásokkal foglalkozó cégcsoportja, az ITT részévé, a Lowara márka pedig a csoport kiváló minőségű tisztavizes alkalmazásainak vezető termékévé vált. Az ITT üzletágainak növekedésével párhuzamosan a szivattyúzással és vízkezeléssel foglalkozó divízió is kinőtte magát, így 2011-ben az ITT három egységre vált szét, a vízes divízió Xylem néven működik tovabb a piacon.

Miért válassza a Lowarát?

Öko design

A Lowara termékei környezettudatos tervezési és gyártási folyamatok során készülnek. Ennek a szemléletnek köszönhetően a termékek környezeti hatása és költségei csökkennek, ám ezzel szemben hatékonyságuk és versenyképességük növekszik. A Lowara termékek hosszú élettartamuk folyamán legértékesebb energiaforrásunk, a víz felhasználását és tiszta kezelését teszik lehetővé.  

Image

Így készülnek a Lowara szivattyúi