makita 1200x342

A japán Makita cég világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között.

A több mint 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket, szerszámokat és tartozékokat kínál, amelyektől rendkívül hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhatsz Makita termékeket, legyen szó akár a Föld legeldugottabb pontjáról is. Ahelyett, hogy a miértekre keresnéd a választ, vagy az adott válaszok közül szemezgetnél, javasoljuk, hogy inkább vegyél egy Makita gépet kézbe, használd és a kérdés nem lesz kérdés többé! De maradjunk csak a tényeknél! Egy Makita gép megvásárlásával részese lehetszt egy több mint 100 éves múlttal rendelkező hagyománynak, alkothatsz, új értéket teremthetsz olyan eszközökkel, amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre az TE igényeidnek megfelelően. Ezeken felül a Makita cég egy egyedülálló szolgáltatáscsomagot is nyújt a vásárlóinak.

Internetes regisztráció esetén 3 év EXTRA garancia vonatkozik a Makita elektromos kéziszerszámokra. Sőt, ha a meghibásodás valamilyen okból kifolyólag nem garanciális, azaz ha a használati utasításban foglaltak be nem tartására vezethető vissza az ok, vagy nem rendeltetésszerű használatra, mi akár INGYEN, vagy nagyon kedvező áron javítjuk az első vagy akár több alkalommal is a szerszámot. (A szolgáltatás csak a weboldalon regisztrált gépekre vonatkozik.)

A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

  • kölcsönzött termékek
  • túlterhelt termékek
  • szándékosan megrongált termékek
  • kábelszakadás
  • Briggs and Stratton és Honda motorokra (Ezekre gyártói garancia érvényes.)
  • beazonosíthatatlan, hiányzó dokumentációjú gépekre

Végfelhasználói regisztráció esetén; regisztrált Makita felhasználóként első kézből értesülhetsz a legújabb fejlesztésekről, akciókról, on-line lapozhatja akciós kiadványainkat, vagy akár le is töltheted a gépéhez tartozó használati útmutatót!

Regisztráld a gépet a Makita weboldalán a vásárlást követő maximum 4 héten belül. A 3 év EXTRA garancián túl nemcsak hogy ezt az egyedülálló szolgáltatást kapod, hanem a tulajdonosa lehetsz a negyedévente kisorsolásra kerülő értékes Makita ajándékoknak és gépeknek is. Több gép regisztrációja esetén, nagyobb az esély a nyereményre!