Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Referenciáink

Magasminőségű szerelvényeinkkel, szanitereinkkel és burkolatainkkal teljeskörű megoldást kínálunk partnereink számára. Nagyobb kivitelű beruházásokat vállalunk az építőipari, egészségügyi, közigazgatási, szálloda ipari és oktatás intézmények területén.

Cégünk kollektív megoldásokat kínál a meglévő és leendő partnerek számára. A személyre szabott ajánlatok mellett szakmai segítséget, tanácsadást és kiszállítást is vállalunk, így megkönnyítve ügyfeleink számára a vásárlás folyamatát.

Több mint 100 gyártóval dolgozunk együtt, így egyedülállóan széles termékpalettát kínálunk ügyfeleink számára. Munkatársaink és vállalatunk is folyamatosan fejlődik, mindig készen állunk aktuális trendek és stílusok változására.

A jövő változó technológiájával mi is együtt fejlődünk, okos otthon termékeinkkel ma már irányíthatjuk otthonunkat távolról is. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, megújult webáruházunk mellett, új weboldallal és helyszíni látványtervezéssel is várjuk a kedves vásárlóinkat.

Emelet elkötelezett hívei vagyunk a környezet védelemnek így felhívásokkal, környezetbarát termékekkel, és a hulladék termelés minimalizálásával támogatjuk bolygónk megóvását.

 

epiteszipari ikon kerettel feher  turizmus ikon feher  oktatas ikon kerettel  egeszsegugy ikon kerettel feher  kozigazgatasi ikon keret feher

Image

Lakóparkok és társasházak


 

Image

Turisztikai létesítmények


 

Image

Oktatási intézmények


 

Image

Egészségügyi intézmények


 

Image

Közintézmények