Technik Cool levegő-víz hőszivattyúk

technik cool hoszivattyu 1200x342

Az épületgépészeti piacon egyre nagyobb területen szereplő Technik Therm márka mögött egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő cégcsoport áll. A Technik Therm brand minden olyan termékcsoportot lefed, ami az Ön otthonában a jó közérzetet adó meleg biztosításához elengedhetetlen lehet. A fűtési körök rendezettségét szolgáló osztó-gyűjtő dobozoktól kezdve a korszerű zónavezérlőkön át a fűtés alapját biztosító radiátorokig és csővezetékekig. A Technik Cool levegő-víz hőszivattyúk is ezen termékkörök közt találhatóak meg, amely hőszivattyúk a kínálat-kereslet végetnemérő versenyében professzionális minőséget képviselnek megfizethető áron. 

Mi is az a Technik Cool?

A Technik Cool termékei DC inverteres, multifunkciós, levegő-víz hőszivattyúk, melyek az épületet körülölelő levegő hőenergiájának felhasználásával a helyiség fűtésére vagy nyári napokon akár a hűtésre is szolgál. A Technik Cool hőszivattyúk ezenfelül képesek fedezni akár a ház lakóinak használati melegvíz igényét is.

Termékelőnyök

Környezettudatos választás

A Technik Cool hőszivattyú mindamellett hogy karbantartása hitetlenül egyszerű és gondozást nem igényelő, energiatakarékos és környezetbarát épületgépészeti rendszernek felel meg. Tudta, hogy egy hőszivattyúval a természetben rendelkezésre álló energia egy részét ki lehet nyerni, és mint fűtési energiát vagy melegvíz készítésre fordítható energiát felhasználni? A Technik Cool hőszivattyú is ezen elven működik.

Kényelem mindenekelőtt

A Technik Cool hőszivattyúi helytállnak még a legváltozatosabb körülmények között is, hiszen a készülékekben megtalálható elektronikus expanziós szelep garantálja a rendszer pontos és automatikus hőmérsékleti beállításait a víz hőmérséklet és a változó körülmények alapján.

Megbízható melegvíz előállítás

A Technik Cool hőszivattyú 50 mm vastagságú hőszigetelő réteggel ellátott tartálya a felhasználás függvényében folyamatosan újratöltődik vízzel, ezzel biztosítva a folyamatos melegvíz ellátást. A Technik Cool hőszivattyú a száraz fűtést, a teljesítmény veszteséget és a túlmelegetést is segít megakadályozni. Ezt egyrészt a készülékbe beépített magnézium rúd garantálja, amely mindezekmellett hosszú élettartamot és tartály védelmet is biztosít, másrészről pedig a vezérlő egység, ami folyamatosan ellenőrzi és optimizálja a hőszivattyú működését.

A Technik Cool hőszivattyúba integrált fűtőszál a készülék átmeneti üzemzavara esetén is képes melegvizet előállítani. Melegvíz előállítása lehetséges alternatív módon is, másodlagos hőcserélővel.

A legjobb döntés, mert ...technik cool erp 72dpi rgb

  • kitűnő higiéniát biztosít (a rendszer a vizet éjszakánként képes 70°C-ig felmelegíteni, ezzel megakadályozva a baktériumok szaporodását)
  • programozhatóságának köszönhetően akár a téli időszakban, akár hosszabb távollét esetén 10-15 °C fok között tartja a hőmérsékletet
  • csendes működési zajjal jár, így még nyugalmasabb estének nézhet elébe (kevesebb, mint 3 dB)
  • a speciálisan huzagolt réz csövek 8%-kal is képesek növelni a hőcserélők teljesítményét
  • a hőcserélők korrózióálló bevonatának köszönhetően hatékonysága 5%-kal magasabb
  • rendelkezik esztétikus szabályzó rendszerrel
  • padló-és felületfűtési rendszerekhez
  • használata roppant kényelmes
  • alkalmas HMV előállítására

A tények sem hazudnak

Egy háztartásban a hőszivattyú használata nagymértékben, akár negyven százalékkal is képes csökkenteni a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás költségeit.
Otthonában megújuló környezeti energiát felhasználva nem csak hogy kíméli a Föld energiatartalékait, de csökkenti a globális és regionális károsanyagkibocsátást is és ezzel Ön és családja ökológiai lábnyomát is.

Model  Fűtési teljesítmény (kW) Hűtési teljesítmény (kW) Energiaellátás
 TC000851FEH  8 7,8  220-240V ~50Hz
TC001253FEH 12 12,5 220-240V ~50Hz
 TC000163FEH 15,5  15  380-415V, 3N ~ 50Hz

Technik Cool levegő-víz hőszivattyú modeljei:

A Technik Cool környezetbarát és energiatakarékos levegő-víz hőszivattyúi egyaránt alkalmasak fűtésre, hűtésre és melegvíz előállításra. A Technik Cool levegő-víz hőszivattyú termékcsaládba három típus tartozik: a TC000851FEH, amely 1 fázisú és 8,5 kW-os teljesítményű, a TC001253FEH, amely 1 fázisú és 12,5 kW-os teljesítményű, valamint a TC000163FEH, amely 3 fázisú és 16 kW-os teljesítményű.

Technik Cool levegő-víz hőszivattyú (TC000851FEH)
8,5 kW; 1 fázis 
Technik Cool levegő-víz hőszivattyú (TC001253FEH)
12,5 kW; 1 fázis 
Technik Cool levegő-víz hőszivattyú (TC000163FEH)
16 kW; 3 fázis
 technik cool levego viz hoszivattyu 8 5 kw 1 fazis  technik cool levego viz hoszivattyu 16 kw 3 fazis  technik cool levego viz hoszivattyu 16 kw 3 fazis