Technik Therm – Az épületgépészet magyar márkaneve

Az épületgépészeti piacon egyre nagyobb teret hódító Technik Therm márka mögött egy magyar cégcsoport, a CUGroup áll.

A Technik Therm márka magába foglal minden olyan termékkört, ami az Ön otthonában a jó közérzetet nyújtó meleg biztosításához szükséges. A fűtési körök rendezettségét szolgáló osztó-gyűjtő dobozoktól kezdve a korszerű zónavezérlőkön át a fűtés alapját biztosító radiátorokig és csővezetékekig.

Kínálat a keresletre

Mint minden piacon, úgy Magyarországon is folyamatosan fokozódik a kereslet a megfizethető, mégis professzionális minőséget képviselő épületgépészeti termékek iránt. Ennek a keresletnek a kielégítésére nyújt jó alternatívát a Technik Therm több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, nemzetközi és hazai gyártók segítségével összeállított sok termékkört felvonultató portfóliója.

A Benedek Szerelvény üzleteiben munkatársaink zökkenőmentes precíz logisztikával és gördülékeny kiszolgálással lehetővé teszik, hogy az Ön elképzeléseihez a legoptimálisabb megoldást biztosítsák a Technik Therm elsőrendű termékeivel.

Technik Therm

A 20 éves szakmai tapasztalatunkkal és ismert nemzetközi és hazai gyártók segítségével állítottuk össze a CE és ISO minősítéssel rendelkező Technik Therm rendszerünket. Termékportfóliónk kialakításánál a legnagyobb hangsúlyt a minőségre és a gyors és könnyű szerelhetőségre és a kimagaslóan kedvező ár/érték arányra fektettük. Így sikerült kialakítani az innovatív, magas igényeket is kielégítő mindenki számára elérhető Technik Therm rendszert, mely kitűnik a piacon jelenlévő társai közül. Partnereinknek biztonságot nyújt a termékek kiváló műszaki tartalma, széles típusválasztéka, és a nagy raktárkészletünk, ami műszaki támogatással és folyamatos termékfejlesztéssel, a beérkező igényekkel összhangban lett létrehozva. A körültekintően megválasztott és kifejlesztett alkotó elemek garantálják a gyorsan szerelhető, esztétikus és energiatakarékos rendszerek kialakítását, melyek hosszú éveken át nyújtanak komfortos életteret használójuknak.”

Image

A Technik Therm portfólió

A 20 éves szakmai tapasztalatunkkal és ismert nemzetközi és hazai gyártók segítségével állítottuk össze a CE és ISO minősítéssel rendelkező Technik Therm rendszerünket. Termékportfóliónk kialakításánál a legnagyobb hangsúlyt a minőségre és a gyors és könnyű szerelhetőségre és a kimagaslóan kedvező ár / érték arányra fektettük. Így sikerült kialakítani az innovatív, magas igényeket is kielégítő mindenki számára elérhető Technik Therm rendszert, mely kitűnik a piacon jelenlévő versenytársai közül.
Partnereinknek biztonságot nyújt a termékek magas műszaki tartalma, széles típusválasztéka, és a nagy raktárkészletünk, ami műszaki támogatással és folyamatos termékfejlesztéssel, a beérkező igényekkel összhangban lett létrehozva. A körültekintően megválasztott és kifejlesztett alkotó elemek garantálják a gyors és esztétikus, energiatakarékos rendszerek kialakítását, melyek hosszú éveken át nyújtanak komfortos életteret használójuknak.”
A Technik Therm rendszerelemek lehetővé teszik radiátoros fűtési rendszerek kiépítését és felülettemperálás kialakítását is.

Ötrétegű rendszer

Egy rendszer, ami az Ön elképzeléseinél is rugalmasabb!

Technik Therm ötrétegű rendszer

A Technik Therm CE tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel rendelkező ötrétegű rendszere egyaránt használható fűtési és vizes rendszerek kiépítésére, legyen szó az épületgépészet bármely területéről. A Technik Therm ötrétegű rendszer egyik legnagyobb gyakorlati előnye, hogy a csövek kialakításának köszönhetően gyakorlatilag szinte bármilyen fűtési és használati hideg-meleg cirkulációs vizes rendszer kialakítására alkalmasak. Mivel a Technik Therm rendszer standardizált átmérőjű rendszerelemeket tartalmaz, a piacon jelenlévő szinte összes rendszerre rá lehet csatlakozni vele.
A Benedek Szerelvény üzleteiben a csövek kaphatóak szigetelt és szigeteletlen változatban is.

Sokoldalú alkalmazhatóság
Szerelőbarát
Mi is az az öt réteg?
Alkalmazási területek

Technik Press

A legbiztosabb kapcsolat

A CE tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel rendelkező jó ár/érték arányú Technik Press univerzális szerszámokkal is könnyedén préselhető szénacél présrendszert zárt fűtési rendszerekhez fejlesztettük ki.

A rendszer elemei elérhetőek a háztartásoknál használatos rézcsövek átmérőivel azonos kisebb 15-ös, 18-as, 22-es, 28-as és 35-ös méretekben, továbbá ipari alkalmazáshoz használatos 42-es és 54-es méretekben is. A standardizált átmérőknek köszönhetően a Technik Press présrendszer elemeivel szinte bármilyen más, a piacon jelenlévő présrendszerre könnyedén rácsatlakoztatható.
A Benedek Szerelvény üzleteiben teljes méretválasztékban megvásárolhatóak, vagy akár bérelhetőek a szükséges szerszámok is.

A préskötések által ez a rendszer nagyon gyorsan és precízen szerelhető, ebből adódóan rendkívül szerelőbarát.

Technik ThermPro lapradiátorok

Technik ThermPro lapradiátorok

Lapradiátorok széles választéka

Az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány követelményeinek maximálisan megfelelő Technik Therm lapradiátorok között megtalálhat minden szabványos radiátor méretet és kivitelt egészen az egy konvektorostól a három konvektorosig.

Biztonságra tesztelve
Hófehér színben, minden méretben
Kiegészítők

Technik Therm osztógyűjtők, tágulási tartályok és zónavezérlők

Biztonságra tesztelve

Egy magyar háztartás fűtési rendszerében 3 bar az optimális üzemi nyomás. A Technik ThermPro acéllemez radiátorokat mégis 13bar nyomáson tesztelik le, és 10 bar nyomásra hitelesítik. Így a teljes élettartam alatt megbízhatóan üzemelnek és megfelelő komfortérzetet nyújtanak a felhasználóik számára.

Hófehér színben, minden méretben
Kiegészítők