×

Elérhetőség: 06-1-382-61-89

« Nyitvatartás

 Kedves Vásárlóink!

Benedek Szerelvény üzleteink 2019.október 23-án szerdán zárva tartanak! 
Csütörtökön várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Köszönjük megértésüket!

VitalSpa műanyag lépcső - UV álló

VitalSpa műanyag lépcső - UV állóVitalSpa műanyag lépcső - UV álló
VitalSpa műanyag lépcső segít az egész családnak, hogy jobban tudják élvezni a masszázsmedence nyújtotta élményét, a lépcső segít a ki és beszállásban így megkönnyítve azt.

57.000 Ft
Várható szállítás: 14 munkanap
Gyártó: VitalSpa

A VitalSpa műanyag lépcső segítségével az egész család számára kényelmes be és kiszállást, biztosit. Ennek segítségével a gyerekek könnyben tudják használni a masszázsmedencét. Nem csak praktikus, de nagyon stílusosan néz ki így remekül fog mutatni a masszázsmedencéje mellett. A hosszantartóságát az is igazolja, hogy a lépcső időjárásálló, így megtartja eredeti formáját és színét ezáltan minden korosztálynak biztonságos használatot nyújt.

  • Színtartó külső felület
  • Csúszásmentes felület
  • Kényelmes be és ki szállás
  • Hosszantartó minőség
  • Időjárás álló

VitalSpa Garancia

A medencéjéhez rendelhető tartozékainak hosszú élettartalmát egy precíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a medencéjéhez az biztos, megbízható és tartós lesz. A VitalSpa medence tartozékokat a legjobban felkészült amerikai és nyugat európai beszállítóktól szerzik be. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A medence tartozékokhoz 1 év gyári garancia tartozik.

vitalspa tartozék garanciavitalspa 1 év garancia

Utoljára nézett termékek