×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

35 éves tapasztalat

Cifre

Játék a fényekkel és a színekkel

A Cifre burkolatainak színpalettáján megtalálhatóak a lenyűgözően tarka és a szofisztikált színek is. Burkolataik a színeken kívül a fényes, selyemfényű és matt finishekkel is hatnak az érzékeire, amik felfedik a lapok részletgazdag textúráját és különleges felületi kiképzését.

Variálható színek és méretek

A Cifre burkolatai igen nagy változatosságot mutatnak színek , minták és méretek tekintetében. Ezzel nem csak az Ön választási lehetőségeit bővítik, de sok esetben lehetőséget biztosítnak a meglévő családokon belül a lapok kombinálására is.

Időtlen klasszikusok

Amikor elragadnak minket a trendek, gyakran megfeledkezünk az anyagok valós értékéről és a bennük rejlő lehetőségekről. Így van ez a burkolatoknál is. A Cifre csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fel fal- és padlólapjaihoz.

Divatos hatások

A manapság divatos burkolatok egyik sajátos tulajdonsága, hogy a valódi alapanyaguk nem egyezik meg azzal, amit a felszínen láthat belőlük. Így a Cifre vörös agyagból és porcelánból készült burkolatai a legkülönbözőbb arcot mutatva cement, kerámia, és porcelánhatású változatban is elérhetőek.

cifre padlo csempe 1200x600

35 éves tapasztalat

Rusztikus felületek, természet ihlette textúrák, harmonikus színkombinációk és különleges formai kialakítás jellemzi a Cifre vörös agyag, márvány és porcelán burkolatait. A Cifre Group tapasztalata már több mint 35 évre nyúlis vissza burkolatok gyártása terén. Folyamatos innovációik középpontjában ügyfeleik igényei és a piacközpontú termékválaszték áll.