Barion Pixel
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Jika márka

A kerámiagyártás Znojmóban visszanyúlik a 19-ik századba az európai  kontinens legrébbi gyárába. Vissza a művészi díszítéseket és formákat kibocsátó üzem helyi szakembergárdája figyelemreméltó  tehetségéig.

Az 1991-ben a Keramik Holding LAUFEN svájci társasággal megvalósult egyesülés során a legsikereseb cseh szaniter-kerámia üzemekbe új gyártó sorokat telepítettek. A különleges termékek természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készülnek. A társaság stratégiája a tetszetős dizájn, magas minőség és tökéletes funkcionalitás összhangja a sokoldalú termékválasztékban, minden árfekvésben.

A Laufen 1985 óta használja a higiéniai termékek gyártásánál a présöntés nevű szabadalmazott gyártási technológiát. A Laufen CZ kilenc ilyen típusú gépsort működtet a Cseh Köztársaságban.

jika furdoszoba 1200x600

Minőségi szaniter

A kerámia termékek sima, könnyen tisztítható felületüknek köszönhetően megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak - a savak, az erős tisztítószerek vagy a hidrogén vegyületek alig vannak hatással az anyagra. Fényállóságának, sokoldalúságának és kellemes megjelenésének köszönhetően a kerámia a legnépszerűbb alapanyaga a kiváló minőségű szaniter szerelvényeknek.

A kiégetett és bevonatlan kristályporcelán versenytársak nélkül marad, amikor a vízhatlanság kerül előtérbe. A kristály porcelán a legmagasabb higiéniai követelmények is megfelel, ez az egyetlen jóváhagyott anyag, amiből a WC-k és piszoárok készülhetnek.

A kerámia az emberiség legrégebbi alakítható anyaga, amely kizárólag csak a természetben megtalálható anyagokból áll. A kerámia 100 százalékban újrahasznosítható, a gyártási folyamathoz őrlemény formájában hozzáadható, vagy más iparágak értékes nyersanyagként szolgálhat.

Bútor gyártás

A JIKA fürdőszoba bútorainak magas víz- és páraállóságát a jó minőségű ragasztóanyagok felhasználása garantálja. A bútortestek és az ABS élzárók esetében PUR ragasztást alkalmazunk, ezen kívül az egyéb felhasznált kötőanyagok sokkal hatékonyabbak és gyakran akár nyolcszor drágábbak az alacsony költségű bútorgyártásban megszokott ragasztóanyagoknál. Az ABS élzárók a mechanikus behatásoknak erősen ellenálló anyagból készülnek. A szekrények ajtópántjainak maximális teherbírása 150 kg.

Csaptelepek

A részletek meghatározzák a benyomásokat, ez igaz a fürdőszobákra és a fürdőszoba tervezésére is. Ahhoz, hogy betölthesse a világosság ragyogását és minimalista tökéletességét, a JIKA a csaptelepek újabb gyűjteményére támaszkodik, amely a mosdókagylók, a zuhanyzók és a fürdőkádak számára nyújt lehetőséget.

Mikroszintű kifinomultság, még bonyolultabb belső, a JIKA csaptelepek megkönnyítik a higiéniát, a karbantartást és a beszerelést. A legtöbbjük nagyon jól illeszkedik a fürdőszobai sorozatainkhoz, ezáltal növelve a fürdőszobai igényekhez igazodó lehetőségeket. 

jika furdoszoba 1200x600 1

Szerviz, szerelés, garancia

Jó minőségű termékeire a JIKA hosszútávú garanciát vállal. 10 éves garanciát nyújt a teljes higiéniai termékskálára és a MIO public fürdőszoba kiegészítőkre. 30 éves garanciát nyújt az Universum kiegészítőkre, 5 éveset a zománcozott acél vagy akrilkádakra és zuhanytálcákra, a falsík alatti szerelési rendszerekre, a duroplast ülőkékre, a MIO és CUBITO kiegészítők felületi kikészítésére, a csapok felületére és kerámia betéteire, 3 éveset a zuhanyfülkékre és a kádparavánokra. A többi termékre kétéves garancia vonatkozik.

 

 

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap

Jika Mio mosdó - 64x55 cm

Online ár:
33.144 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap

Jika Sofia zuhanytálca - 80x80 cm

Online ár:
33.819 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap

Jika Sofia zuhanytálca - 90x90

Online ár:
49.703 Ft