Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Öntözéstechnika

kert rendszeres öntözése elengedhetetlen ahhoz, hogy növényei és a kerti pázsit egészségesek és szépek maradjanak. Az öntözésnek ma már számos olyan eszköze van, ami megkönnyíti a mindennapok során a kert locsolását.

Tömlők

locsolótömlők nem csak a víz szállítására szolgáló eszközök, hanem egy praktikus mobil öntözési rendszer részei, ahol minden összeilleszthető egymással. A csap és a tömlő, illetve a tömlő és az eszközök közötti megbízható csatlakozáshoz tömlőszerelvények alkalmazása szükséges. Legyen szó adapterről, elosztóról, vagy alapelemről, a Benedek Szerelvény kínálatában megtalálja a megfelelő darabot!

Locsolók és öntözők

A fokozatmentesen állítható vagy a szabályozható vízsugarú locsolók ideálisak úgy a tisztítási feladatokhoz, mint az érzékenyebb, virágos és cserepes növények növények öntözéséhez.

Esőztetők

Legyen kicsi vagy nagy a kert, az üzleteinkben kapható köresőztetők, négyszögesőztetők és turbinás esőztetők mindenki számára kényelmes megoldást jelentenek a kert gondozásában. Alkalmazásukkal elkerülhető a kertben ácsorgás locsolótömlővel a kézben.

Automatikus öntözés

A modern öntözőrendszer az öntözéssel töltött időt szabadidőre váltja, és akár az egész kert öntözését automatizálhatja. A rendszer egy meghatározott időben bekapcsol, és elvégzi a munkát Ön helyett!

Víztakarékos öntözéstechnika

Megfelelő öntözéstechnikával, Ön képes lesz éppen csak annyi vizet felhasználni az öntözéshez, amennyit feltétlenül szükséges. Ezzel időt és pénzt spórolhat meg, miközben óvja a környezetet! Az öntözés folyamata nagymértékben leegyszerűsíthető egy automata öntözőrendszerrel és egy nedvességérzékelővel – a virágágyásban, az erkélyen vagy a gyepen.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}