Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Szállítási feltételek

A Benedek és Tsa Kft webáruházában minden termék adatlapján fel van tüntetve, hogy hány nap a maximálisan várható szállítási ideje. Abban az esetben, ha több terméket rak a kosarába, a leghosszabb szállítási idővel rendelkező termék szállítási ideje lesz a mérvadó.

Áruátvétel - átadás:

Munkatársaink csak hibátlan állapotú árut adnak át a futárnak, így kérjük, hogy az áru átvételekor még a futár jelenlétében nézzen bele a csomagba, hogy a termék nem sérült-e meg a szállítás ideje alatt.

Szállítási módok:

Személyes átvétel üzleteinkben:

A megrendelt termék átvételre mindhárom üzletünkben lehetőség van. Megrendelésnél válassza ki, hogy melyik üzletünkben szeretné átvenni a terméket.

  • Kondorosi úti üzletünkben (Budapest 1116, Kondorosi út 5/a, H-P: 7:00-16:30 SZ: 13:00)
  • Péter Apostol utcai üzletünkben (Budapest 1239, Péter Apostol u. 3., H-P: 7:00-16:30 SZ: 7:00 - 13:00)
  • Érden a Fehérvári úti üzletünkben (Érd 2030, Fehérvári út 63/G, H-P: 7:00-16:300 SZ: 7:00 - 13:00)

Üzleteinkben készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség. A megrendelése állapotáról (átvehető) e-mailben kap értesítést.

Házhozszállítás:

Webáruházunkban megrendelt termékeket igény esetén házhoz is szállítják. Ennek díját, a kosárba rakott termékek összsúlya és jellege (törékeny, túlméretezett) határozza meg.

Foxpont csomagautomata:
Lehetőség van a terméket (1 db 60x36x61 cm befoglaló méretet, 25 kg-ot nem meghaladó csomag esetén) Foxpost csomagautomata pontra kérni. Ebben az esetben csak bankkártyával történő fizetés lehetséges.

A rendelés állapota:

A leadott rendelés állapotáról és annak változásáról minden esetben e-mailben értesítjük.

Fontos!

A raktáron lévő termékeket a kifizetéstől (pénz beérkeztétől  számított) legkésőbb 24-72 órán belül kiszállításra kerülnek.
A futár a kézbesítést munkanapokon 8.00-17.00 óra között végzi, hétvégi kiszállításra nincs lehetőség. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át.
Az üzleteinkben és a webáruházban megrendelt termékek kiszállításakor a futár a gépkocsi 3 méteres körzetében jogosult a megrendelt terméket átadni a vásárlónak.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}