Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Ariston Velis vízmelegítők - régi kedvencek megújult külsővel, új névvel

 

Az ARISTON VELIS család jól ismert vízmelegítő termékei új névvel, új külsővel jelentkezik. Az Ariston VELIS EVO készülékeket VELIS PRO néven, míg a Velis Wifi modelleket Ariston VELIS TECH WIFI néven lesz megtalálható a webáruházunkban. Az új dizájn, ahogyan az az oldalon lejjebb jól látható, még stílusosabb megjelenést kölcsönöz a készülékeknek, miközben továbbra is megmarad az eddig megszokott kiváló minőség és hatékonyság. Az új modelleket a részletesebb digitális kijelző és az olasz stílus egyaránt jellemzi.

Hihetetlen mennyiségű melegvíz szolgáltatás, mely minőségi TOP design-al párosul

Élvezze a kifinomult melegvíz szolgáltatást, melynek mögött a Velis vízmelegítők fejlett Dupla Tartály Technológiája áll, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsák a legrövidebb idő alatt. Tapasztalja meg a rugalmas programozás és a maximális biztonság és hatékonyság előnyeit, ami hosszú távú megoldást jelent. Lenyűgöző lesz az Ön számára a készülék elegáns megjelenése, kiváló minőségű anyaga és a legfrissebb technológiai innovációk. Az Ariston Net alkalmazás segítségével pedig bárhol is tartózkodik, távolról irányíthatja a készüléket. A Velis olyan új dimenziókat nyit meg Ön előtt, melyek az otthonba való visszatérést igazi élménnyé teszik.

 

Dupla tartály technológia - Teljes kényelem

A két tartályos rendszer gyorsabb felfűtést és alacsonyabb hőveszteséget biztosít, mivel megakadályozza a hideg víz bekeveredését a melegvíz tartályba.* A teljes elektronikai vezérlés pedig pontos hőfokokat állít elő.

Beállíthatja a hőfokot manuálisan, testre szabhatja a programozást vagy csak használja az öntanuló ECO-EVO funkciót.

Maximalizálja az elérhető zuhanyok számát! Ennek a programozásnak a segítségével, a vízmelegítő időszakosan felülírja az addigi beállításokat és felmelegíti a vizet 80°C-ra, ezáltal maximalizálva az elérhető zuhanyok számát.

Az ECO-EVO funkció segítségével a vízmelegítő megtanulja az Ön szokásait, így Ön követheti a megszokott rutinját

ECO EVO funkció - Optimalizált fogyasztás

Az ECO EVO funkció aktiválásával a Velis tudni fogja Önnek mikor és mennyi meleg vízre van szüksége.

15 napig megfigyeli az Ön manuálisan bevitt igényeit és ahhoz igazodva a megfelelő időben és a megfelelő mennyiségben fogja a meleg vizet biztosítani Önnek. Ezzel a funkcióval optimalizálni tudja fogyasztását, csökkentve az energia pazarlást, miközben komfortosan gondoskodik Önről készüléke.

Hosszantartó minőség
- Időtálló teljesítmény Ariston technológiával

A Velis-t úgy tervezték, hogy sokáig és megbízhatóan működjön. Erről gondoskodik a Titan védelem - valamint az exkluzív PRO-TECH technológia.

100% Időtálló

A belső tartályok egy titánium tartalmú bevonatot kaptak, mely erős védelmet nyújt a korrózió valamint a vízkövesedés ellen.

100% Bizonság

A Velis extra biztonsági funkciókkal rendelkezik: túlfűtés elleni védelem, fagyás elleni védelem, száraz működés auto felismerés, anti-legionella. Az Ezüst Védelem (AG+)** ionizálja és sterilizálja a vizet, antibakteriális védelmet nyújt. **csak a Velis Dune családnál.

100% Ariston garancia

Minden egyes Ariston termék és alkatrész egy teljes automatizált minőség és biztonság és működés ellenőrző folyamaton megy át így biztosítva a 100 %-os termék minőséget. Az Ariston minőség itt kezdődik.
 
 

Okos csatlakoztathatóság
- Okos otthon, egyszerűbb élet

A Velis beépített wifi csatlakoztathatósággal rendelkezik. Most egyszerűbbé vált kezelni az Ön kényelmét, az okostelefonján keresztül. Az Ariston Net segítségével javíthatja energia felhasználását, mellyel akár 25% energiát spórolhat.


Az applikáció segítségével azonnali információt is kaphat, ha valami meghibásodásodik: hibaüzenet kód jelentése, valamint valós időben értesül a hiba megjelenéséről.

Ariston NET

Csak 3 lépés a csatlakozás:
1. Töltse le az Ariston NET applikációt
2. Nyisson egy fiókot és lépjen be
3. Indítsa el a Wi-Fi kapcsolatot

HI-tech Design
- Elegancia minden tekintetben

A Velis mind stílus mind komfort tekintetében egyedülálló, ötvözi a a modern megjelenést az eleganciával, a kiváló alapanyagokkal és a fejlett technológiával.

Díjnyeretes olasz Design
Az Ariston Velis vízmelegítő,az olasz tervező Umberto Palermo modern és magával ragadó munkája mely 2020-ban a Good Design Award Díjat is elnyerte.*

Kompakt forma és többféle felszerelés
A Velis egy stílusos lapos vízmelegítő, mely minden tekintetben elegáns. Mindössze 27 cm mély, innovatív dupla tartály, vízszintes felszerelési lehetőséggel.

Könnyű kezelés
Kezelje komfortját a lehető legegyszerűbb módon az új kijelző segítségével.

Az új digitális érintőgombos kijelző, a 4 fényerősségű meleg víz kijelző valamint a meleg víz rendelkezésre álló kijelző mind az Ön kényelmét szolgálják, hogy a megfelelő információ a rendelkezésére álljon. Továbbá, meghibásodás esetén hibajelző üzenet is megjelenik a kijelzőn.

* A Design és Építészet Chicago Athenaeum Múzeum díja.

 

Velis család - régi kedvenc új köntösben

VELIS TECH WIFI

Érintőgombos kijelző (Prémium)

Álló és fekvő elhelyezés is lehetséges

WIFI tartozik hozzá - így mobilapplikáción keresztül távolról is könnyedén állíthatjuk a víz hőmérsékletét.

TURBO funkció, ami segítségével a vízmelegítő időszakosan felülírja az addigi beállításokat és felmelegíti a vizet 80°C-ra, ezáltal maximalizálva az elérhető zuhanyok számát.

Szín: Ezüst

VELIS PRO

Nyomógombos kijelző (Alap)

Álló és fekvő elhelyezés is lehetséges

WIFI nem tartozik hozzá

Szín: Fehér
 
 
 

Quadris termékcsalád (ÚJ)

Nagy mennyiségű melegvíz, energiahatékonyan

A Quadris megtanulja az Ön szokásait, így képes lesz arra, hogy csak azt a mennyiségű vizet melegítse fel, amennyire és amikor Önnek szüksége van rá. Így optimalizálja a fogyasztását.

Az új Quadris termékcsalád teljesen elektronikus vezérlést használ, amely precízebb hőmérséklet-szabályozást biztosít, hogy több melegvizet biztosítson energiahatékonyan.
 

Mindig rendelkezésre áll - hosszú élettartam

Titan-shield technológia
A belső tartály titánium tartalmú zománc bevonattal van ellátva, mely extra védelmet biztosít a korrózió és a vízkő ellen. A titán természetes tulajdonságait egy nagyméretű magnézium anód hatása erősíti, mely megállítja az oxidációs reakciókat a tartály belső felületén, meghosszabbítva ezzel a vízmelegítő élettartamát.  

Száraz fűtőelemmel rendelkező technológia
A fűtőelemek külön csövekbe vannak zárva, hogy elkerüljék a vízzel való közvetlen érintkezést. Ez fokozott védelmet nyújt a vízkő ellen, és lehetővé teszi a fűtőelem gyors és egyszerű cseréjét a tartály leeresztése nélkül. A fűtőelemek teljesítménye és hatékonysága az idő múlásával nem romlik a hagyományos vízbe merített fűtőelemekhez képest, így mindig hatékonyan, optimális felfűtési időt biztosítva.

Energiahatékonyság - Kompromisszumok nélkül

Eco evo funkció
Az első 15 nap alatt a Quadris megtanulja az Ön szokásait, és a kézi vezérlés során regisztrálja a beállításokat. A tanulási időszak után képes lesz arra, hogy csak azt a mennyiségű vizet melegítse fel, amennyire és amikor Önnek szüksége van. Így optimalizálja a fogyasztását.

Teljes elektronikus vezérlés
Az új Quadris termékcsalád teljesen elektronikus vezérlést használ, amely pontosabb és precízebb hőmérséklet-szabályozást biztosít, hogy több melegvizet biztosítson (ECO EVO üzemmódban) Nagyobb pontosság a hőmérséklet-szabályozásban, mivel az igény szerinti hőmérséklet+1° / -1 °C-kal állítható, ami a mechanikus vezérlésű termékeknél nem lehetséges.

Melegvíz rugalmasan

Kézi vezérlés
A kézi vezérlés lehetővé teszi, hogy kiválassza a szükséges teljesítménybeállítást, és így pontosabban beállítsa a kívánt hőmérsékletet. Ezáltal teljesen kontrollálhatja a készüléket és gondoskodhat arról, hogy vízmelegítési igénye mindig teljesüljön.

Boost üzemmód
Lehetővé teszi a tartályban lévő összes víz 80°C-ra történő felmelegítését, ezzel biztosítva a váratlan, nagyobb melegvíz igények kielégítését a teljesítmény növelése nélkül (1,5 kW/h). Így több zuhany áll rendelkezésére.

Napi/heti programozás
Ez a funkció lehetővé teszi, hogy közvetlenül az Ariston Net alkalmazáson keresztül állíthassa be a vízmelegítő működését, az Ön személyes igényeinek megfelelően, így teljeskörű kontrollt biztosít.

 
 

Otthonunk és a Föld bajnoka - Biztonságos melegvíz

Teljes elektronikai vezérlés
Ha bármilyen probléma merül fel a vízmelegítő azonnal észleli azt és szükség esetén automatikusan kikapcsol. Ezen kívül a termék kezelőfelületén hibaüzenet jelenik meg, ha valami probléma adódik.

Teljes biztonsági rendszer

Túlmelegedés elleni védelem: meghibásodás esetén az elektronikus termosztát leállítja a melegítési ciklust mielőtt túlmelegedne a készülék. Így megelőzhető a fűtőelem kiégése. / Elfagyás védelem: a hideg területeken a fagyott víz nagyon komolyan károsíthatja vízmelegítőt. Ezzel a funkcióval a készülék megakadályozza, hogy a víz hőmérséklete 5 °C alá csökkenjen, még akkor is ha a készülék nincs üzemben.
Szárazfűtés automatikus diagnózis: a vízmelegítő képes érzékelni, ha a tartályban nincs elegendő víz és automatikusan leállítja a melegítési ciklust, megakadályozva a tartály és a fűtőelemek károsodását.
Anti legionella: a készülék havonta egyszer automatikusan 65 °C-ra emeli a víz hőmérsékletét, hogy kiküszöbölje a legionella baktériumok kialakulásának kockázatát.

 

Olasz design

Umberto Palermo design
Az Ariston Quadris stílus és kényelem terén kiemelkedik. Az olasz tervező által megalkotott új high-tech dizájnt elegáns, kiváló minőségű anyagok és új funkciók jellemzik.

Helykihasználás
Az innovatív formának köszönhetően a Quadris helypazarlás nélkül elfér egy szekrényben.

Könnyű kezelés
Az új érintőgombos kezelőfelülettel vezérelheti vízmelegítőjét. Az új számjegyes kijelzőnek, a 4 vízszintjelzőnek és a melegvíz készenlét jelzőfénynek köszönhetően minden lényeges információt egy pillantással láthat és a legegyszerűbb, intuitívabb módon kezelheti készülékét a nagyobb kényelem érdekében.

 

QUADRIS WIFI

Teljes komfort
/ Boost funkció
/ Melegvíz szintek
/ Melegvíz készenléti kijelző
/ Teljes elektronikai vezérlés
/ Digitális kijelző
Hosszantartó minőség
/ Száraz fűtőbetét
/ Magnézium anód
/ Titánium tartalmú zománcozott tartály
Energia hatékony megoldások
/ Beépített wi-fi (Ariston Net)
/ ECO EVO funkció
/ Napi / heti programozás

Hamarosan elérhető üzleteinkben!

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}