Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés / Fizetés Barion-on keresztül

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013


Fizetés előreutalással

Készpénz nélküli kényelmes és biztonságos fizetési módunk az előre történő a banki átutalás.

A megrendelés leadása után Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a rendelési folyamat során megadott e-mail címre, amelyben az utaláshoz szükséges adatok és információk (A Benedek és Tsa kft. webáruházának számlaszáma és a megrendelés végösszege, a megrendelés egyedi azonosítója… stb.) szerepel.
Az utalás során a gyorsabb ügymenet érdekében kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesse fel az e-mailben kapott rendelési azonosítóját. Miután az átutalt összeg beérkezik számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. Előre utalás esetén a termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére.
Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, webáruházunkban megrendelése automatikusan törlődik.

Bankszámlaszám: 10102093-51027700-01000007

Fizetés utánvéttel a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával

Ön a házhozszállítás esetén választhatja a termék vételárának és szállítási költségének kiegyenlítésére az utánvétes készpénzes vagy a bankkártyás fizetési módot. Az utánvét kezelési költsége 590 Ft. 

Utánvéttel történő készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak fizeti meg a termék vételárát és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges az MPL futárszolgálatnál.

Fizetés üzletünkben bankkártyával vagy készpénzzel

Üzleteinkben történő személyes termékátvétel esetében, a készpénzen kívül lehetősége van bankkártyával is fizetni munkatársainknál.

A számlát minden esetben a megrendelt termékhez mellékeljük.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}