Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Technik Sanitary zuhanyfolyóka Klasszik rozsdamentes ráccsal - 50 cmTechnik Sanitary zuhanyfolyóka Klasszik rozsdamentes ráccsal - 50 cm

Technik Sanitary zuhanyfolyóka Klasszik rozsdamentes ráccsal

Cikkszám: TT-K-50-szulo
18.693 Ft-tól Áfa-val

Technik Sanitary egyenes beltéri zuhanyfolyóka 50 cm-es klasszik rozsdamentes ráccsal kapható. Egyenes felületű zuhanyfolyóka, időtálló kivitelű és könnyen tisztítható.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Technik Sanitary zuhanyfolyóka


A rozsdamentes kivitel hosszú élettartamot biztosít felhasználójának. A testben lévő kettős műanyag bűzzár egyszerű karbantartás lehetőségét nyújt. Alacsony beépítési magassága mindössze 62 mm. Változatos mintázatú rozsdamentes rácsok teszik teljessé a rendszert. A különleges mintázatok mellett, mint például a hullám és az esőcsepp, megtalálható a kínálatban burkolható felsőrész is, amely lehetővé teszi a teljes fürdőrész kiburkolását.

A zuhanyfolyóka tökéletesen illeszkedik az épített zuhanyozóba és akadály nélkül telepíthető a kabin ajtóhoz vagy a falhoz. Nagy mennyiségű vízelvezetés tökéletes megoldója, képes akár 50-60 liter vizet elvezetni percenként. A zuhanyfolyóka segítségével akadálymentesíthetjük a fürdőhelyiséget, ezzel megkönnyítve a mozgáskorlátozottak, illetve a nehezen mozgó emberek fürdőzésének élményét.

Zuhanyfolyóka rácsok

technik sanitary folyokak

Technik Sanitary garancia

Magas minőségű rozsdamentes zuhanyfolyóka termékeik innovatív technológiával készülnek, így megóvva őket a külső hatásoktól. Megfelelő tisztítás és karbantartás mellett a Technik Sanitary zuhanyfolyókák hosszú élettartamot ígérnek. A Technik Sanitary által kínált zuhanyfolyókákra a gyári garancia 3 év.

Termékajánló