Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

TwistFlush[e3] - a Villeroy & Boch új örvényöblítése

 
Növelje a hatékonyságot fejlett örvényöblítéssel, miközben csökkenti ügyfelei folyamatos üzemeltetési költségeit. Az új TwistFlush[e3] a fenntartható fejlődés magas követelményeihez lett kifejlesztve, és egyértelmű sikerformulát követ: Evolúciós. Gazdaságos. Hatékony.

A TwistFlush[e3] három szempontból is előnyös

 

evolutionary/evolúciós

Az örvényöblítéses WC-k korábban csak a felső árkategóriában voltak elérhetők. A TwistFlush[e3] segítségével mostantól elérhető egy gazdaságos alternatíva.

economic/gazdaságos

A TwistFlush[e3] öblítésenként mindössze 3/4,5 liter vizet használ, és olyan erős, hogy gyakorlatilag megszünteti az ismételt öblítés szükségességét.

efficient/hatékony

Az erőteljes vízörvény biztosítja a maradékmentes öblítést. A perem nélküli WC-kialakítás a tisztítási időt is jelentősen csökkenti.

AZ EREDMÉNYEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK

A TwistFlush[e3] öblítési teljesítményét olyan neves és független vizsgáló intézetek igazolták, mint a wfk-Institut für Angewandte Forschung és a TÜV Rheinland. Videónkban többet megtudhat a tesztekről és azok eredményeiről.

A TWISTFLUSH [E³] HATÉKONYSÁG MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELLEMZŐI

ERŐTELJES ÖRVÉNYÖBLÍTÉS

A szabályozott vízörvény szinte maradék nélkül tisztít, és gyakorlatilag kiküszöböli az ismételt öblítés szükségességét. A TwistFlush[e³] tehát nemcsak megfelel az EN 997 európai öblítési szabvány követelményeinek, hanem 10-szer több műanyag golyó öblítésével túl is szárnyalja azokat. Ezt a nagyon jó öblítési teljesítményt megerősítette a wfk-Institut für Angewandte Forschung.*

A BELSŐ TÁL TELJES LEFEDÉSE

Az örvényöblítés és az intelligensen megtervezett tálarchitektúra kombinációja biztosítja a WC-csésze közel 100% -os lefedettségét. Ezt a tisztítási teljesítményt fűrészporral tesztelték, és jelentősen meghaladta az EN 997 szabvány követelményeit – amint azt a a wfk-Institut für Angewandte Forschung.*

CSÖKKENTETT ÖBLÍTÉSI TÉRFOGAT

Öblítésenként 3/4,5 liter öblítéssel a TwistFlush[e³] lényegesen hatékonyabb, mint a 3/6 liter vizet használó öblítések. Ennek az öblítési teljesítménynek a hatékonyságát független vizsgáló intézetek is megerősítették. A TwistFlush[e³]-nek köszönhetően egy 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat akár 675 000 liter víz évente.*

GYORS TISZTÍTÁS

A TwistFlush[e³] WC-k teljesen perem nélküliek, ezért könnyebben és kétszer olyan gyorsan tisztíthatók , mint a peremmel rendelkező Villeroy & Boch WC-k.* Egy vállalat például a mintegy 6 400 alkalmazottat foglalkoztató Villeroy &Boch több mint 16 000 eurót takaríthat meg az éves takarítási költségekben a TwistFlush[e³] segítségével.

*wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH / WL 4093A/23

 

A TECHNOLÓGIA AZ ARCHITECTURA KOLLEKCIÓBAN

Az Architectura az egyik legnagyobb komplett fürdőszobai kollekciónk, amely bármilyen alaprajzhoz vagy költségvetéshez illeszkedő tervezési lehetőségekkel rendelkezik. Az új termékek, méretek és funkciók megjelenésével az Architectura most már megoldások széles skáláját kínálja minden típusú projekthez.

A letisztult Architectura dizájnt ráncfelvarrással frissítettük fel, amely könnyedebb és modernebb megjelenést kölcsönöz a geometriai formáknak. Az új termékek közül a csúcspont az új, falra szerelhető WC-k a hatékony és kedvező árú TwistFlush[e3] örvényöblítési technológiával.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}