Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Amennyiben az Ön otthonában vagy irodájában is üzemel egy Grohe Blue Home vagy Professional készülék, akkor jó ha tudja, hogy már a Benedek Szerelvény üzleteiben is vásárolhat teli cserepalackot a kiürült CO2 palack helyett!

Mennyi idő?

Kondorosi úti és érdi üzletünkben folyamatosan elérhetőek töltött 425g-os és 2 000g-os cserepalackok. Így amennyiben Ön behozza az üzletbe kiürült CO2 palackját, munkatársaink azonnal tudnak helyette teli cserepalackot adni.
Nagyobb mennyiségi igény esetén érdeklődjön aktuális töltött palack készletünkről telefonon.

grohe blue home co palack csere toltes


Grohe palack töltés / csere ára?

A cserepalack aktuális ára felől érdeklődjön email-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy hívja a +36 1 / 382 61 89 telefonszámot hétköznapokon 7:00-16:30-ig.

Honnan tudom, hogy mennyi CO2 van még a palackban?

A Blue Home és Professional készülékek kijelzője is mutatja a szűrő állapotát és a CO2 palack töltöttségét. Így mindig tudhatja, hogy mikor időszerű a cseréjük.

Tipp:

A Grohe Blue Home és a Blue Professional készülékhez egyaránt érdemes két CO2 palackot tartani otthon. Így ha az egyik kiürül, a töltés idejére is biztosított a szénsavas víz.