Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
BLANCO - Kiváló minőség és divatos megjelenés

BLANCO - Kiváló minőség és divatos megjelenés

A BLANCO név több mint 90 éve egyet jelent a kiváló minőségű és divatos megjelenésű mosogatótálak széles választékával.

40 éve Magyarországon

A valaha német családi vállalkozásként indult multinacionális vállalat mosogató-specialistává vált az idők során, új fejezetet nyitott a konyhai mosogatótálak fejlesztésében, feladva ezzel a leckét a konkurenciának.
A gazdag SILGRANIT® és kerámia színválaszték segítségével oda helyezheti a hangsúlyt a konyhájában, ahova szeretné. Az elegáns, időtlen színek a klasszikus és modern konyhákhoz egyaránt illenek.
A BLANCO több mint 40 éve jelen van a magyar piacon is. Azóta megszakítás nélkül kínálja konyhatechnikai újdonságait, egyedi megoldásait megbízható országos szervízhálózat támogatásával.

Több mint 200 féle mosogató

Több mint 200 féle modell, rozsdamentes acélból, SILGRANIT®-ból vagy kerámiából. A legmodernebb technológia és a kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.
A BLANCO mosogatóközpontok (mosogató, csaptelep, hulladékgyűjtő és kiegészítők tökéletes összhangja) segítségével valódi élmény a konyhai munka.

Lássuk a BLANCO 2018. évi újdonságait!

BLANCO COLLECTIS 6 S - SILGRANIT® PuraDur®

Az ételek előkészítésének innovatív meg-valósítása: Rendszerezve gyűjteni
Integrált tároló tál maradékgyűjtéshez, ami tökéletesen kombinálható a BLANCO SELECT és BLANCO FLEXON II hulladéktárolókkal. Modern kialakítás tiszta vonalvezetéssel, elegáns peremmel és praktikus kifolyórésszel.
Választható tartozék: tömör juhar vágódeszka a közvetlen tároló tálba helyezéshez.

BLANCO kiegészítők, csaptelepek, hulladékgyűjtők

A számtalan praktikus kiegészítő segítségével a BLANCO mosogatóközpont a legkényelmesebb munkahely lesz a konyhában. Minden mosogatóhoz megtalálja a színben és stílusban tökéletesen illeszkedő csaptelepet. A kiváló minőséget pedig a legszigorúbb német előírásoknak való megfelelés garantálja. A rendezett szelektív hulladékgyűjtéshez és a tisztítószerek tárolásához szinte minden elképzelhető méretű és formájú alsószekrénybe kínál megoldást a BLANCO.

blanco 1200x600

AktivBio fedél

A BLANCO SELECT és a BLANCO FLEXON II hulladéktárolók 6 és 8 literes vödreinek hasznos kiegészítője, ami az aktívszén-szűrő és rozsdamentes tábla hatékony kombinációja. Használatával csökkenthetjük a kellemetlen szagok távozását a bio vödörből.

BLANCO SOLENTA-S Senso - érintés nélküli Start-Stop funkcióval

Ez a csaptelep az innovatív szenzortechnológiájával magasra teszi a mércét!
A BLANCO SOLENTA-S Senso első pillantásra meggyőz a designjával és a kiváló minőségével. Kimagasló tulajdonsága az újszerű szenzortechnológia Start-Stop funkcióval. A zuhanykarba integrált, vele együtt forgó 6 cm-ig érzékelő szenzor egy új működtetési lehetőséget nyújt: megbízhatóan indítható érintés nélkül a vízsugár. Automatikus vízzár 90 másodperc elteltével.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}