Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Tökéletes forma és funkció: a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték.

Szakértelem, ötletek és víziók – 1901 óta

Olyan kényeztető és komfortzónákat szeretne otthonában, melyeket minden érzékével élvezhet? A Hansgrohe segít, hogy fürdőszobája és konyhája a nyugalom szigete legyen. Azért, hogy napja lendületesen induljon – és békés nyugalomban, ellazulva érjen véget. Mert szerelmesek vagyunk a vízbe és mert örömet okoz, ha egy sor tetszetős termékkel kényeztethetjük az embereket,
és mert olyan ambiciózusak vagyunk, hogy mindig jobbak akarunk lenni.
A fürdőszoba úttörője, Hans Grohe és utódai a maguk idejében, 1901 óta hagyományosan mindig egy lépéssel előrébb jártak. Legyen szó az első kézizuhany (1928) vagy a Raindance (2003) feltalálásáról, amely új zuhanykorszakot nyitott.

Mit értünk jó termék és szolgáltatás alatt?

A Hansgrohe számára a „Made in Germany” mindig is a siker receptje volt. A Hansgrohe termékek kerek 80 százalékát Németországban gyártják hat gyáregységben a Fekete-erdőben. A csaptelep- és zuhanygyártó a világ minden kontinensén kereken 130 országba szállít, a forgalom közel 80 százalékát a külföldi értékesítés teszi ki.

A Hansgrohe hű marad a németországi székhelyhez

Felmerül a kérdés, hogy egy nemzetközi szinten ilyen jól teljesítő vállalat miért gyártat még mindig Németországban, holott a világ bármely más szeglete kedvezőbbnek tűnhet. „Mert mi a német szakértelem mellett tesszük le a voksot, és az ígért minőséget nyújtjuk ügyfeleinknek” – hangzik a válasz a Fekete-erdőből.

AirPower technológia

A víz hatékonyabb felhasználása érdekében a Hansgrohe-nál előnyben részesítik a víz és a nagy mennyiségű levegő keverékét. A levegő a sugárkorong teljes felületén áramlik,
és összekeveredik a beáramló vízzel.
Minden egyes liter vízhez kb. 3 liter levegő kerül felhasználásra. Ennek eredményeképp a cseppek telítettebbek, könnyebbek és lágyabbak lesznek. Az állandó értékű víz-fogyasztás mellett növekszik az élvezet – ezáltal nagyobb hatásfokot, kellemesebb zuhanyélményt biztosít.

WELL – Water Efficiency Label

Az európai WELL címke azt jelzi, hogy egy
csaptelep vagy zuhanyfej mennyire víz- és
energiatakarékos. Az “A” jelzi az erőfor-rásokkal való leghatékonyabb gazdálkodást.
A Hansgrohe AG a szanitergyártók körében elsők között vizsgáltatta be négy termékét, és minden esetben a legjobb osztályzatot hozta el.
A Hansgrohe népszerű termékei, a Focus, Talis és Metris csaptelepek, illetve a Crometta 85 Green kézizuhany is WELL “A” kategória besorolást kaptak.

QuickClean - Vízkőtlenítés egy mozdulattal

Mésztartalmú víz, szennyeződés, tisztítósze-rek: a csaptelepeknek és zuhanyoknak sok
mindent kell kibírniuk. A QuickClean tech-nológia segítségével a maradványok egy szempillantás alatt eltüntethetők.
A Hansgrohe ugyanis rugalmas szilikon végződéssel látta el csaptelepeinek leve-gőztetőit és zuhanyai vízsugár fúvókáit. Így a szennyeződések és a vízkő egyszerűen letörölhető. Így a vízkőmentes, termékek hosszabb ideig maradnak működőképesek.

hansgrohe cikk 1200x600