Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Modern termékeivel a RIHO folyamatosan fejleszti a fürdőszoba kultúrát.

Kutatás-fejlesztés központjában új termékei megalkotásánál felelősségteljesen szemelőtt tartja a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot is.Mindemellett az egyre nagyobb teret hódító innovatív RIHO termékek legfőbb ismérve az időtálló formaterv.

RIHO - A minőség a részletekben rejlik

A RIHO márka minősége észrevehető a termékek minden egyes részletében, a jövő számára orientált technológiában, a csúcsminőségű alapanyagokban, az igényes kivitelben, és a rendkívül magas szintű megbízhatóságban is.
Termékeik, legyen az kád, zuhanytálca, zuhanykabin vagy akár fürdőszobabútor, alkalmazkodnak a felhasználók mindennapi igényeihez.

Az egyediség kihívása

15 munkanap alatt a RIHO egészen extrém méretekben is legyárt és be is üzemel egy zuhanykabint.
Egyedi masszázsrendszereit pedig már érintőpaneles kezelőfelülettel is elkészítik.!

Tökéletesen csúszásmentes felület

Vannak helyzeteke, amikor a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek is meg kell felelni. A RIHO GRIP felülettel ellátott zuhanytálcák teljesen csúszásmentes kialakításuknak köszönhetően megfelelnek ezeknek az elvárásoknak is.

Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vegyünk

Ügyfelei bölcs döntése nélkül a RIHO vállalt ma nem is létezne. Ez a bölcsesség nem csupán tárgyi tudás, hanem egy olyan szemlélet, ami a környezetünkkel való kapcsolatunkon is megmutatkozik.
ARIHO termékek tervezői és vásárlói egyaránt megbecsülik azokat az értékeket, amelyek globalizált világunkban egyre inkább prioritást nyernek.
Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vegyünk. –Ebben ma legalább annyi igazság van, mint 100 évvel ezelőtt volt. Hiszen ma mérlegelnünk kell, hogy mi lesz holnap a dolgainkkal.
Természetesen nem mindegy, hogy mennyi ideig tartós és használható egy termék az eredeti funkciója szerint.

Nemzetközi törekvések

A HOLLAND RIHO vállalat, felhasználva korábbi szaniter gyártói tapasztalatait 1989-ben megalapította a RIHO INTERNATIONAL cégcsoportot és lépett a nemzetközi szaniter piacra termékeivel. Mára számos európai országban rendelkezik leányvállalattal, köztük Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Oroszországban, Szlovákiában és Magyarországon is.
Együttműködő partnerei megválasztásánál is mindig szem előtt tartja, hogy csak a legmagasabb igényeknek is megfelelő, minden elvárást kiválóan teljesítő, megbízható cégekkel dolgozzon együtt.
Ilyen példásul kerámia mosdók esetében a Villeroy & Boch, melynek termékei ideálisan egészítik ki a RIHO fürdőszobabútor kínálatát.