Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

FERNOXRÓL BŐVEBBEN


Az 1964-ben alapított Fernox piacvezető gyártói szerepet tölt be a vízkezelő vegyszerek, a központi fűtésrendszerekhez készített szűrő
k, a vízvezeték-szerelési fogyóeszközök és a diagnosztikai tesztelési szolgáltatások piacán. A Fernox úttörő vállalatként energiahatékony termékeket fejlesztett ki a hagyományos és megújuló technológiák terén, háztartási és kereskedelmi alkalmazásokban egyaránt. A vállalat egy progresszív kutatási-fejlesztési program mellett kötelezte el magát, és a szervezeten belül egy rendkívül sokoldalú kutatási-fejlesztési tudóscsapatot tart fenn az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Indiában.

Image

FERNOX PROTECTOR F1 500 ml

A Protector F1 piacvezető inhibitor, mely megakadályozza a korróziót és a vízkőképződést a fűtési rendszerekben. Ez a hatékony keverék kiváló védelmet biztosít szerves részecskékből felépülő három inhibitor egyedi kombinációjának köszönhetően.

Image

FERNOX PROTECTOR F1 400 ml express aerol

A Protector F1 piacvezető inhibitor, mely megakadályozza a korróziót és a vízkőképződést a fűtési rendszerekben.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

„A Fernox számára kiemelten fontos, hogy üttörő szerepet töltsön be a piacon technológiai ujításaival, megfelelve az ipar gyorsan változó követelményeinek.
A világ több pontján lévő 13 laboratóriumban és fejlesztő központban, több, mint 250 tudós és mérnök fejleszti temékeinket. „

„Kutatásaink során szigorúan tiltjuk az állatkísérleteket. Vegyszereinket úgy tervezzük, hogy jelentősen
meghaladják az ipari szabványokat. Számtalan akkreditációval és díjjal rendelkezünk, termékeink
megfelelnek az Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua, Buildcert szigorú követelményeinek.”

A Fernox szigorú vállalati felelősségi politikát folytat, amely elősegíti a legjobb gyakorlatot és megtiltja az állatkísérleteket. Vegyi termékei jelentősen meghaladják az ipari normákat, és az Energy Savings Trust Registered, a KIWA, a WRAS, a Belgaqua és a Buildcert jóváhagyásokat és akkreditációkat kapott.