Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

NOBILI CSAPTELEPEK KEDVEZMÉNYES ÁRON

Kifutó modellek - keresd OUTLET ünkben - a készlet erejéig

Nobili - a minőség szimbóluma

Az észak-olasz Nobili gyártó világszínvonalon magas minőséget tudhat magáénak, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. A Nobili termékek kiváló minőségűek, külsejükben innovatívak és a legmodernebb technikákkal készülnek.

Az Olasz gyártó termékpalletáján megtalálhatóak a mosdó-, mosogató- és zuhanycsaptelepek illetve a zuhanygarnitúrák.Az egyszerű vonalvezetésű termékektől a modernig, a minimalista stílusútól a legújabb trendeknek megfelelőig széles skálán minden megtalálható palletájukon.

A Nobili cég fő irányelvei: funkcionalitás is hightechminőség és design.

Image

A Nobili csaptelepek híresek a kiváló minőségükről és stílusos designjukról. Bár egyes modellek ma már nem aktívan gyártottak, még mindig számos előnyük van, amiért érdemes lehet őket megvásárolni.

Minőség

A Nobili márka híres a kiváló minőségű csaptelepeiről. Az anyagok és alkatrészek gondos kiválasztásával és a magas színvonalú gyártási folyamatokkal biztosítják a tartósságot és megbízhatóságot.

Kiváló design

A Nobili csaptelepek egyedi és stílusos kialakítással rendelkeznek, ami hozzájárul a fürdőszoba vagy konyha eleganciájához. A régebbi modelleknek lehet, hogy olyan dizájnja van, ami már nem elérhető az újabb termékekben.